Giriş Kayıt
Daphne Duplaix

Daphne Duplaix (40)


Oyuncu

Daphnee Lynn Duplaix, 18 Ağustos 1976 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. One Life to Live (1968) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Daphnee Lynn Duplaix
Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1976
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Daphnee Duplait | Daphne Lynn Duplaix | Daphnee Ly
Burcu: Aslan
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 38 Aile Oyuncu 7.5 19
2008 32 Suç Oyuncu 4.6 257
2005 Dram Oyuncu 5.5 117
2004 Komedi Oyuncu 6.7 735

Tatlı Sahtekar
2003 27 Komedi Oyuncu 5.5 5,851
2003 27 Aksiyon Oyuncu 5.9 340
2002 26 Korku Oyuncu 2.5 3,362
2002 26 Belgesel Oyuncu    
2000 24 Dram Oyuncu 4.9 334
1999 Dram Oyuncu 6.0 2,140

Tatlı Tesadüf
1999 23 Komedi Oyuncu 5.0 5,581
1998 Dram Oyuncu 6.8 8,749

Karartma
1997 21 Dram Oyuncu 5.3 1,902
1997 Komedi Oyuncu 6.3 24,716
1997 21 Oyuncu    
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,883
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017