Giriş Kayıt
Saundra Dunson-Franks

Saundra Dunson-Franks


Oyuncu

Saundra Dunson-Franks, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Sondra Dunson-Franks | Saundra D. Franks | Saundra
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Dram Oyuncu    
1993 Dram Oyuncu 5.4 6,834
1993 Dram Oyuncu    

Zafer
1989 Dram Oyuncu 7.9 104,692
1989 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu 7.4 2,395
1985 Macera Oyuncu 6.2 10,618
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (14,671) Passengers (8,893) Doctor Strange (5,219) Arrival (3,943) Fences (3,323) Assassin's Creed (3,235) Allied (3,036) Hacksaw Ridge (2,560) Moana (2,049) Forushande (1,658)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,907) Taboo (9,013) The 100 (8,950) Legion (8,783) The Big Bang Theory (6,336) Black Sails (5,736) Arrow (5,066) Vikings (3,868) The Flash (3,572) The Expanse (3,558)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017