Giriş Kayıt
Saundra Dunson-Franks

Saundra Dunson-Franks


Oyuncu

Saundra Dunson-Franks, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Sondra Dunson-Franks | Saundra D. Franks | Saundra
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.1 42
1994 Dram Oyuncu    
1993 Dram Oyuncu 5.4 6,834
1993 Dram Oyuncu    

Zafer
1989 Dram Oyuncu 7.9 106,404
1989 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,488
1985 Macera Oyuncu 6.2 10,945
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017