Giriş Kayıt
Saundra Dunson-Franks

Saundra Dunson-Franks


Oyuncu

Saundra Dunson-Franks, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Sondra Dunson-Franks | Saundra D. Franks | Saundra
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Dram Oyuncu    
1993 Dram Oyuncu 5.4 6,834
1993 Dram Oyuncu    

Zafer
1989 Dram Oyuncu 7.9 105,429
1989 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,436
1985 Macera Oyuncu 6.2 10,692
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,159) Silence (1,860) Gold (1,811) Logan (1,282) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (970) Get Out (951) Split (879) La La Land (854) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,806) The Flash (6,184) Gotham (2,838) Into the Badlands (2,607) Fargo (1,456) Game of Thrones (1,364) Bates Motel (1,337) Vikings (1,264) Billions (1,222) The Blacklist (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017