Giriş Kayıt
Saundra Dunson-Franks

Saundra Dunson-Franks


Oyuncu

Saundra Dunson-Franks, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Sondra Dunson-Franks | Saundra D. Franks | Saundra
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Dram Oyuncu    
1993 Dram Oyuncu 5.4 6,834
1993 Dram Oyuncu    

Zafer
1989 Dram Oyuncu 7.9 105,028
1989 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu 7.4 2,413
1985 Macera Oyuncu 6.2 10,654
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,100) Rogue One (5,288) Split (3,902) Assassin's Creed (2,848) Brimstone (2,312) Hidden Figures (2,272) Paterson (2,205) The Institute (1,580) The Great Wall (1,324) Passengers (1,217)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,172) Legion (7,542) Arrow (4,368) Legends of Tomorrow (2,329) Into the Badlands (2,124) The Expanse (1,957) Vikings (1,841) The Blacklist (1,836) Black Sails (1,677) 24: Legacy (1,628)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017