Giriş Kayıt
Mark Dunne

Mark Dunne


Oyuncu

Mark Dunne, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu
7.5 346
2010 Suç Oyuncu 8.4 5,020
2006 Dram Oyuncu    

Disko Domuzları
2001 Suç Oyuncu 6.8 3,593
2000 Suç Oyuncu 6.6 625

General
1998 Biyografi Oyuncu 7.3 6,768
Dizi Altyazıları
The Flash (6,956) Into the Badlands (3,375) Legion (2,658) Black Sails (2,395) Arrow (1,808) Vikings (1,793) Legends of Tomorrow (1,683) 24: Legacy (1,664) Iron Fist (1,598) Game of Thrones (1,432)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017