Giriş Kayıt
Julie Dunne

Julie Dunne


Casting, Oyuncu Yönetmeni, Oyuncu

Julie Dunne, casting, oyuncu yönetmeni, oyuncu. Scoop (2006), A Lonely Place to Die (2011), Doghouse (2009), Rise of the Footsoldier (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Julie Dunne-Daily
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 4.3 182
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 1,646

Dokuzuncu Bulut
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Aşkın İkinci Perdesi
2011 Dram Casting 5.7 803
2011 Macera Casting 6.3 23,185
2010 Dram Casting 6.9 1,131
2009 Casting    
2009 Komedi 5.3 2,994
2009 Komedi Oyuncu
Casting
6.1 19,147
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Casting
6.9 16,909
2006 Komedi Casting 6.7 71,621

Karanlık Köşeler
2006 Korku Casting 5.1 2,241

Guantanamo Yolu
2006 Belgesel Casting 7.5 10,512
2006 Aksiyon Casting 4.6 2,314
2005 Korku Casting 3.9 1,540
2005 Komedi Casting 5.6 1,572

Rahibe
2005 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.0 2,477

Bir Dilim Suç
2004 Suç Casting 7.4 142,045

Dayanılmaz Aşk
2004 Dram Casting 6.4 9,115
2004 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.1 179
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.9 18,937
2003 Dram Casting 6.6 325

Öldüren Oyun
2002 Korku Casting 4.9 4,979
2001 Dram Çeşitli 7.0 3,804
2000 Gerilim Casting 6.1 946
1997 Komedi Casting 6.0 853
1996 Korku Casting 3.5 664
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017