Giriş Kayıt
Bob Dunn

Bob Dunn


Oyuncu, Sesler

Bob Dunn, oyuncu, sesler. Dolly Dearest (1991), Bekarlığa Son (1984), Joe Yanardağa Karşı (1990), The Hidden (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert 'Chad' Dunn | Robert Dunn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aile Çeşitli 4.6 175
2010 Belgesel Oyuncu    

Entrika
2003 Suç Çeşitli 6.7 30,777

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.2 20,170
1998 Animasyon Sesler 5.9 14,182

Budala Dedektif 2
1995 Macera Çeşitli 6.3 167,193
1995 Dram Oyuncu 4.6 51,922
1995 Fantastik Çeşitli 4.3 1,845

Tehdit
1995 Aksiyon Çeşitli 6.6 93,480

Yıldız Geçidi
1994 Aksiyon Çeşitli 7.1 153,267

Taş Devri
1994 Komedi Çeşitli 4.8 62,927
1993 Aksiyon Çeşitli 5.7 4,136
1991 Korku Çeşitli 4.6 1,953

Joe Yanardağa Karşı
1990 Komedi Çeşitli 5.7 28,737
1987 Aksiyon Çeşitli 7.0 13,185

Bekarlığa Son
1984 Komedi Çeşitli 6.3 29,552

Çıldırtan Şüphe
1983 Korku Çeşitli 6.2 1,731
Dizi Altyazıları
The Flash (6,789) Into the Badlands (3,345) Black Sails (2,333) Legion (1,964) Vikings (1,710) Iron Fist (1,565) 24: Legacy (1,562) Legends of Tomorrow (1,548) Arrow (1,460) Game of Thrones (1,387)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017