Giriş Kayıt
Bob Dunn

Bob Dunn


Oyuncu, Sesler

Bob Dunn, oyuncu, sesler. Dolly Dearest (1991), Bekarlığa Son (1984), Joe Yanardağa Karşı (1990), The Hidden (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert 'Chad' Dunn | Robert Dunn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aile Çeşitli 4.6 175
2010 Belgesel Oyuncu    

Entrika
2003 Suç Çeşitli 6.7 30,777

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.2 20,462
1998 Animasyon Sesler 5.9 15,303

Budala Dedektif 2
1995 Macera Çeşitli 6.3 176,527
1995 Dram Oyuncu 4.7 54,418
1995 Fantastik Çeşitli 4.3 1,845

Tehdit
1995 Aksiyon Çeşitli 6.6 96,786

Yıldız Geçidi
1994 Aksiyon Çeşitli 7.1 158,567

Taş Devri
1994 Komedi Çeşitli 4.8 65,652
1993 Aksiyon Çeşitli 5.7 4,136
1991 Korku Çeşitli 4.6 1,953

Joe Yanardağa Karşı
1990 Komedi Çeşitli 5.7 29,770
1987 Aksiyon Çeşitli 7.0 14,020

Bekarlığa Son
1984 Komedi Çeşitli 6.3 31,146

Çıldırtan Şüphe
1983 Korku Çeşitli 6.2 2,026
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018