Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Bob Dunn

Bob Dunn


Oyuncu, Sesler

Bob Dunn, oyuncu, sesler. Dolly Dearest (1991), Bekarlığa Son (1984), Joe Yanardağa Karşı (1990), The Hidden (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert 'Chad' Dunn | Robert Dunn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aile Çeşitli 4.6 175
2010 Belgesel Oyuncu    

Entrika
2003 Suç Çeşitli 6.7 30,777

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.2 20,170
1998 Animasyon Sesler 5.9 14,182

Budala Dedektif 2
1995 Macera Çeşitli 6.3 165,301
1995 Dram Oyuncu 4.6 51,313
1995 Fantastik Çeşitli 4.3 1,845

Tehdit
1995 Aksiyon Çeşitli 6.6 92,763

Yıldız Geçidi
1994 Aksiyon Çeşitli 7.1 152,037

Taş Devri
1994 Komedi Çeşitli 4.8 62,317
1993 Aksiyon Çeşitli 5.7 4,136
1991 Korku Çeşitli 4.6 1,953

Joe Yanardağa Karşı
1990 Komedi Çeşitli 5.7 28,679
1987 Aksiyon Çeşitli 7.0 12,815

Bekarlığa Son
1984 Komedi Çeşitli 6.3 29,236

Çıldırtan Şüphe
1983 Korku Çeşitli 6.2 1,731
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017