Giriş Kayıt
Bob Dunn

Bob Dunn


Oyuncu, Sesler

Bob Dunn, oyuncu, sesler. Dolly Dearest (1991), Bekarlığa Son (1984), Joe Yanardağa Karşı (1990), The Hidden (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert 'Chad' Dunn | Robert Dunn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aile Çeşitli 4.6 175
2010 Belgesel Oyuncu    

Entrika
2003 Suç Çeşitli 6.7 30,777

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.2 20,462
1998 Animasyon Sesler 5.9 14,182

Budala Dedektif 2
1995 Macera Çeşitli 6.3 171,121
1995 Dram Oyuncu 4.6 53,046
1995 Fantastik Çeşitli 4.3 1,845

Tehdit
1995 Aksiyon Çeşitli 6.6 95,106

Yıldız Geçidi
1994 Aksiyon Çeşitli 7.1 155,768

Taş Devri
1994 Komedi Çeşitli 4.8 64,198
1993 Aksiyon Çeşitli 5.7 4,136
1991 Korku Çeşitli 4.6 1,953

Joe Yanardağa Karşı
1990 Komedi Çeşitli 5.7 29,397
1987 Aksiyon Çeşitli 7.0 13,754

Bekarlığa Son
1984 Komedi Çeşitli 6.3 30,329

Çıldırtan Şüphe
1983 Korku Çeşitli 6.2 1,882
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017