Giriş Kayıt
Haldane Duncan

Haldane Duncan (72)


Yönetmen

Haldane Duncan, 25 Temmuz 1945 Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen. "Emmerdale Farm" (1972) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1945
Doğum Yeri: Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Dram Yönetmen 5.1 3,375
1985 Dram Yönetmen 5.0 6,343
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,181
1983 Suç Yönetmen 7.2 967
1982 Dram Yönetmen 6.7 489
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017