Giriş Kayıt
Haldane Duncan

Haldane Duncan (72)


Yönetmen

Haldane Duncan, 25 Temmuz 1945 Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen. "Emmerdale Farm" (1972) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1945
Doğum Yeri: Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Dram Yönetmen 5.1 3,487
1985 Dram Yönetmen 5.0 6,622
1985 Suç Yönetmen 7.2 1,026
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,297
1982 Dram Yönetmen 6.6 517
Dizi Altyazıları
Westworld (11,990) La casa de papel (2,340) 12 Monkeys (1,975) Into the Badlands (1,695) Legion (1,650) The Expanse (1,465) Fear the Walking Dead (1,141) Colony (1,007) Vikings (985) Cloak & Dagger (849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018