Giriş Kayıt
Haldane Duncan

Haldane Duncan (71)


Yönetmen

Haldane Duncan, 25 Temmuz 1945 Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen. "Emmerdale Farm" (1972) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1945
Doğum Yeri: Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Dram Yönetmen 5.1 3,330
1985 Dram Yönetmen 5.0 6,236
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,120
1983 Suç Yönetmen 7.3 930
1982 Dram Yönetmen 6.7 489
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017