Giriş Kayıt
Haldane Duncan

Haldane Duncan (72)


Yönetmen

Haldane Duncan, 25 Temmuz 1945 Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen. "Emmerdale Farm" (1972) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1945
Doğum Yeri: Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Dram Yönetmen 5.1 3,465
1985 Dram Yönetmen 5.0 6,564
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,277
1983 Suç Yönetmen 7.2 1,017
1982 Dram Yönetmen 6.6 517
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,111) Den of Thieves (2,766) Maze Runner: The Death Cure (2,491) Hostiles (1,908) Winchester (1,712) A martfüi rém (1,549) Bleeding Steel (1,513) 12 Strong (1,349) The Commuter (1,245) Submergence (631)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,745) La casa de papel (7,258) The Big Bang Theory (3,420) Gotham (2,944) Supernatural (2,898) The Terror (2,652) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,623) Arrow (2,042) The Flash (1,362) Vikings (1,337)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018