Giriş Kayıt
Haldane Duncan

Haldane Duncan (71)


Yönetmen

Haldane Duncan, 25 Temmuz 1945 Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen. "Emmerdale Farm" (1972) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1945
Doğum Yeri: Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Dram Yönetmen 5.1 3,288
1985 Dram Yönetmen 5.0 6,119
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,063
1983 Suç Yönetmen 7.3 893
1982 Dram Yönetmen 6.7 489
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,408) Split (5,077) Rogue One (4,819) Hidden Figures (3,767) Assassin's Creed (3,159) Paterson (2,895) Patriots Day (2,463) Allied (1,898) Brimstone (1,620) Passengers (1,302)
Dizi Altyazıları
Legion (8,386) Arrow (4,979) The Flash (4,872) The Expanse (2,663) Legends of Tomorrow (2,489) The Blacklist (2,018) The 100 (2,001) Colony (1,843) Vikings (1,728) Designated Survivor (1,728)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017