Giriş Kayıt
Barbara Duncan

Barbara Duncan


Oyuncu

Barbara Duncan, oyuncu. Sevgi Sözcükleri (1983), (1987) Haberler (1987), (1978) Taxi (1978), (1996) Grace of My Heart (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Çeşitli 6.7 3,053

Melrose Place 1
1992 Dram Çeşitli 5.8 8,996

Simpsonlar
1989 Animasyon Çeşitli 8.8 294,436

Haberler
1987 Komedi Çeşitli 7.2 22,592
1986 Macera Oyuncu 5.3 5,056

Sevgi Sözcükleri
1983 Romantik Çeşitli 7.4 43,765

Düğüm
1979 Aksiyon Çeşitli 4.9 480
1978 Komedi Çeşitli 7.7 8,756
Film Altyazıları
Baywatch (15,948) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,382) Dangal (2,594) 6 Days (2,563) Dunkirk (2,382) Lady Macbeth (2,358) Security (1,942) King Arthur: Legend of the Sword (1,463) Wakefield (1,373) Alien: Covenant (1,118)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,002) The Defenders (5,741) Rick and Morty (4,320) The Strain (2,989) Suits (2,146) The Sinner (1,662) Mr. Mercedes (1,506) Fargo (1,293) Breaking Bad (1,136) Preacher (1,062)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017