Giriş Kayıt
Barbara Duncan

Barbara Duncan


Oyuncu

Barbara Duncan, oyuncu. Sevgi Sözcükleri (1983), (1987) Haberler (1987), (1978) Taxi (1978), (1996) Grace of My Heart (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Çeşitli 6.7 3,053

Melrose Place 1
1992 Dram Çeşitli 5.8 8,654

Simpsonlar
1989 Animasyon Çeşitli 8.8 282,216

Haberler
1987 Komedi Çeşitli 7.2 21,905
1986 Macera Oyuncu 5.3 5,056

Sevgi Sözcükleri
1983 Romantik Çeşitli 7.4 42,096

Düğüm
1979 Aksiyon Çeşitli 4.9 480
1978 Komedi Çeşitli 7.8 8,378
Film Altyazıları
Allied (9,688) Doctor Strange (9,643) Moana (8,051) Assassin's Creed (6,064) Lion (4,887) Arrival (3,804) Hacksaw Ridge (2,955) Fences (2,653) Nocturnal Animals (2,613) Forushande (2,115)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,215) Supernatural (7,630) The Expanse (4,733) Vikings (4,537) The Big Bang Theory (3,853) Suits (3,523) Legion (3,392) The Blacklist (3,320) Arrow (3,124) Sherlock (2,823)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017