Giriş Kayıt
Barbara Duncan

Barbara Duncan


Oyuncu

Barbara Duncan, oyuncu. Sevgi Sözcükleri (1983), (1987) Haberler (1987), (1978) Taxi (1978), (1996) Grace of My Heart (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Çeşitli 6.7 3,053

Melrose Place 1
1992 Dram Çeşitli 5.8 9,404

Simpsonlar
1989 Animasyon Çeşitli 8.8 310,313

Haberler
1987 Komedi Çeşitli 7.2 23,367
1986 Macera Oyuncu 5.4 5,479

Sevgi Sözcükleri
1983 Romantik Çeşitli 7.4 46,103

Düğüm
1979 Aksiyon Çeşitli 4.9 480
1978 Komedi Çeşitli 7.7 9,310
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018