Giriş Kayıt
Barbara Duncan

Barbara Duncan


Oyuncu

Barbara Duncan, oyuncu. Sevgi Sözcükleri (1983), (1987) Haberler (1987), (1978) Taxi (1978), (1996) Grace of My Heart (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Çeşitli 6.7 3,053

Melrose Place 1
1992 Dram Çeşitli 5.8 8,715

Simpsonlar
1989 Animasyon Çeşitli 8.8 284,519

Haberler
1987 Komedi Çeşitli 7.2 22,044
1986 Macera Oyuncu 5.3 5,056

Sevgi Sözcükleri
1983 Romantik Çeşitli 7.4 42,488

Düğüm
1979 Aksiyon Çeşitli 4.9 480
1978 Komedi Çeşitli 7.7 8,437
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (8,367) Rogue One (5,897) Split (4,479) Assassin's Creed (3,262) Hidden Figures (3,032) Paterson (2,733) Brimstone (2,505) Patriots Day (1,984) The Institute (1,611) The Great Wall (1,467)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,545) Legion (8,104) Arrow (4,870) Legends of Tomorrow (2,466) The Expanse (2,378) Into the Badlands (2,184) Vikings (2,088) The Blacklist (1,972) Black Sails (1,798) 24: Legacy (1,710)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017