Giriş Kayıt
David Dunbar

David Dunbar (83)


Oyuncu

David Dunbar, 13 Eylül 1886 West Maitland, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu. Trail Dust (1924) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Eylül 1886
Doğum Yeri: West Maitland, New Güney Wales, Avustralya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1954 68 Komedi Oyuncu 6.9 680
1953 67 Macera Oyuncu 6.1 97
1952 66 Biyografi Oyuncu 6.6 951

İki Yüzlü Adamın Oğlu
1951 65 Suç Oyuncu 4.7 141
1951 65 Aksiyon Oyuncu 6.7 779
1951 65 Komedi Oyuncu 6.7 250
1950 64 Western Oyuncu 6.3 878
1950 64 Biyografi Oyuncu 7.2 2,104

Aşk Mücadelesi
1949 63 Dram Oyuncu 6.7 888
1948 62 Dram Oyuncu 6.9 174
1948 62 Biyografi Oyuncu 6.5 2,011
1948 62 Dram Oyuncu 6.9 600
1947 61 Macera Oyuncu 6.9 1,013

Bayan Miniver
1942 56 Dram Oyuncu 7.6 12,296
1941 55 Dram Oyuncu 6.5 161
1941 55 Dram Oyuncu 6.9 6,848
1940 54 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,085
1938 52 Dram Oyuncu 7.5 4,583

Drakula’nın Kızı
1936 50 Dram Oyuncu 6.4 3,933
1936 50 Dram Oyuncu 7.3 1,260
1935 49 Dram Oyuncu 6.8 29
1935 49 Dram Oyuncu 6.3 121
1935 49 Dram Oyuncu 7.7 2,622
1934 48 Dram Oyuncu 7.0 204
1927 41 Dram Oyuncu 7.6 1,380
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017