Giriş Kayıt
Jean-Claude Dumas

Jean-Claude Dumas


Oyuncu

Jean-Claude Dumas, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Oyuncu 5.9 265

Avukat
2010 Gerilim Oyuncu 5.6 229
2010 Oyuncu 5.8 1,137

Müfettiş Bellamy
2009 Suç Oyuncu 5.9 1,688
2007 Kısa Metraj Oyuncu 4.8 117

Taksi 4
2007 Aksiyon Oyuncu 5.6 20,220
2002 Suç Oyuncu 5.6 72
1996 Komedi Oyuncu 4.3 470

Damdaki süvari
1995 Macera Oyuncu 7.1 4,910
1993 Komedi Oyuncu 6.4 1,061

Fransiz Devrimi
1989 Dram Oyuncu 7.6 845
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017