Giriş Kayıt
Pauline Duhault

Pauline Duhault


Yapımcı

Pauline Duhault, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.1 2,348
2016 Dram Yapımcı 5.7 43
2013 Komedi Yapımcı 6.2 150
2012 Dram Yapımcı 6.1 253

Yanyol
2011 Komedi Yapımcı 5.1 286
2007 Dram Yapımcı 6.2 358
2006 Dram Yapımcı 6.2 136
2002 Dram Yapımcı 5.8 598
2001 Komedi Yapımcı 5.8 102
1998 Dram Yapımcı 6.6 626
1997 Yapımcı 7.6 23
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,643) Arrow (5,166) The Flash (4,986) The Expanse (2,806) Legends of Tomorrow (2,558) The 100 (2,550) The Blacklist (2,085) Colony (2,002) Vikings (1,919) Designated Survivor (1,802)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017