Giriş Kayıt
Josh Duhamel

Josh Duhamel (45)


Oyuncu

Joshua David Duhamel, 14 Kasım 1972 Minot, North Dakota, ABD doğumlu oyuncu. Transformers (2007), Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü (2011), Transformers: Yenilenlerin İntikamı (2009), Başımıza Gelenler (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joshua David Duhamel
Doğum Tarihi: 14 Kasım 1972
Doğum Yeri: Minot, North Dakota, ABD
Diğer Bir İsmi: Tad Hamilton
Burcu: Akrep
Boyu: 1.92 m
9.0 (41 Oy)
  • Currently 179.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 7.9 37,894
2018 Biyografi Oyuncu 8.0 745
2018 Komedi Oyuncu 6.8 1,885
2017 45 Dram Oyuncu 5.6 2,756

Transformers 5: Son Şövalye
2017 45 Aksiyon Oyuncu 5.2 99,946
2017 45 Aksiyon Oyuncu 6.0 30,617
2017 45 Gerilim Oyuncu 4.1 1,720
2016 44 Komedi Oyuncu 5.2 352

Hesaplaşma
2016 44 Dram Oyuncu 5.3 12,135
2016 Dram Oyuncu 8.3 40,192
2016 44 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,764
2015 43 Dram Oyuncu 6.2 2,715
2015 Komedi Oyuncu 6.5 3,467
2015 43 Müzik Oyuncu    
2015 Suç Oyuncu 7.4 7,270

Sen, Sen Değilsin
2014 42 Dram Oyuncu 7.4 20,587
2014 42 Animasyon Oyuncu 3.9 112
2014 42 Komedi Oyuncu 3.7 632

Doğal Yol
2013 41 Dram Oyuncu 6.5 8,625

Aşk Limanı
2013 41 Dram Oyuncu 6.7 91,318

Çatlak Film
2013 41 Komedi Oyuncu 4.3 88,627
2012 40 Aksiyon Oyuncu 5.6 22,826
2012 40 Animasyon Oyuncu 3.2 477
2012 40 Belgesel Oyuncu 7.8 998

Yılbaşı Gecesi
2011 39 Komedi Oyuncu 5.7 73,438

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 39 Aksiyon Oyuncu 6.3 354,032
2011 Oyuncu 5.4 392

Jake ve Varolmayan Ülkenin Korsanları
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 960

Başımıza Gelenler
2010 38 Komedi Oyuncu 6.6 107,550
2010 38 Macera Oyuncu 6.6 15,336

Aşk Çeşmesi
2010 38 Komedi Oyuncu 5.6 55,380

Romantikler
2010 38 Komedi Oyuncu 5.1 10,381

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 37 Aksiyon Oyuncu 6.0 352,228
2007 35 Aksiyon Oyuncu 7.1 552,564

Sahte Cennet
2006 34 Korku Oyuncu 5.4 33,311

Değiş Tokuş
2006 Animasyon Oyuncu 5.6 1,249
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 33 Dram Oyuncu 4.7 417

Hollywood\'da Randevu
2004 32 Komedi Oyuncu 5.6 24,530

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 24,154
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,575
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,154
2001 Suç Oyuncu 7.0 8,960
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 5,244
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,177
Film Altyazıları
Rampage (11,214) Ready Player One (8,417) Escape Plan 2: Hades (7,220) The Cured (1,876) Tomb Raider (1,757) Set It Up (951) Den 12. mann (818) Journey's End (759) Blockers (611) Black Panther (599)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,197) 12 Monkeys (2,844) La casa de papel (2,373) Into the Badlands (2,323) Legion (1,533) Fear the Walking Dead (1,368) The Expanse (1,198) Vikings (901) Colony (847) The Crossing (807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018