Giriş Kayıt
Jan Duggan

Jan Duggan (95)


Oyuncu

Genevieve L. Duggan, 05 Kasım 1881 St. Louis, Missouri, ABD doğumlu oyuncu. A Damsel in Distress (1937) yapımıyla biliniyor.10 Mart 1977 tarihinde (95 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Genevieve L. Duggan
Doğum Tarihi: 05 Kasım 1881
Ölüm Tarihi: 10 Mart 1977
Doğum Yeri: St. Louis, Missouri, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1943 62 Komedi Oyuncu 6.7 176
1941 60 Komedi Oyuncu 6.6 3,873
1940 59 Komedi Oyuncu 7.4 5,366
1940 59 Komedi Oyuncu 7.0 2,022
1939 58 Biyografi Oyuncu 7.1 772
1939 58 Komedi Oyuncu 7.3 1,245
1937 56 Komedi Oyuncu 6.9 1,379
1936 55 Komedi Oyuncu 6.7 570
1936 55 Aksiyon Oyuncu 5.8 44
1936 55 Biyografi Oyuncu 7.4 1,545
1935 54 Komedi Oyuncu 5.2 387
1935 54 Dram Oyuncu 6.6 788
1935 54 Komedi Oyuncu 6.8 334
1934 53 Komedi Oyuncu 7.6 699
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,172) Silence (1,869) Gold (1,838) Logan (1,293) The Fate of the Furious (1,032) Fifty Shades Darker (995) Get Out (958) Split (887) La La Land (861) The Age of Shadows (779)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,824) The Flash (6,212) Gotham (2,846) Into the Badlands (2,609) Fargo (1,469) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,358) Vikings (1,269) Billions (1,229) The Blacklist (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017