Giriş Kayıt
Ashish Duggal

Ashish Duggal


Oyuncu

Ashish Duggal, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 6
2015 Gerilim Oyuncu 7.3 78
2014 Komedi Oyuncu 5.8 41
2013 Aile Oyuncu 8.1 86
2012 Dram Oyuncu 6.7 2,480
2007 Aksiyon Oyuncu 3.5 150
1994 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,583
1993 Aksiyon Oyuncu 4.6 104
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017