Giriş Kayıt
Richard Duffy

Richard Duffy


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Richard Duffy, yönetmen asistanı, yapımcı. Altıncı Gün (2000), İri Kıyım (2011), Gözcü (2007), Aşka Davet (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Yapımcı
Yönetmen Asistanı
4.7 119
2016 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 3,899
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 676
2015 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 2,715
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 181
2014 Suç Yönetmen Asistanı 5.4 250
2014 Dram Yönetmen Asistanı    
2014 Suç Yönetmen Asistanı 5.7 15,757
2014 Suç Yönetmen Asistanı 9.0 220,714
2013 Macera Yönetmen Asistanı 7.2 2,958
2013 Biyografi Yönetmen Asistanı    
2012 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 177

Seksi Maceram
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 7,671
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 3.6 616

İri Kıyım
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 75,559
2011 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 1,134
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 442
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 8.3 2,762
2009 Fantastik Yönetmen Asistanı 6.1 2,699

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 18,664

Mahşerin Dört Atlısı
2009 Suç Yönetmen Asistanı 5.6 19,453
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 2,889

Amrika
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 3,084
2008 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 15,050
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 367

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.5 146,808

Benim Şehrim Winnipeg
2007 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.7 3,762

Gözcü
2007 Suç Yönetmen Asistanı 7.1 52,782
2007 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 3,003
2005 Korku Yönetmen Asistanı 5.2 8,381

Aşka Davet
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 37,777
2004 Dram Yönetmen Asistanı    
2003 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 1,136

Kar Köpekleri
2002 Macera Yönetmen Asistanı 5.1 21,732

Kurşun Yağmuru
2001 Macera 0 5.2 4,785
2001 Komedi Yönetmen Asistanı
Çeşitli
5.8 1,973

Kurşun
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 28,812
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı    

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 104,915

Şangaylı Kovboy
2000 Aksiyon 0 6.6 103,743
2000 Gerilim Çeşitli    
2000 Western Yönetmen Asistanı    
1999 Dram 0 6.4 151
1999 Biyografi 0    
1997 Fantastik Çeşitli 5.9 721
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017