Giriş Kayıt
Alain Duclos

Alain Duclos


Oyuncu

Alain Duclos, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mavi En Sıcak Renktir
2013 Dram Oyuncu 7.8 114,930
2011 Dram Oyuncu 6.4 112

Melody's Smile
2007 Suç Oyuncu 6.4 1,402
2002 Dram Oyuncu 5.8 192
1999 Dram Oyuncu 6.9 1,827
1980 Korku Oyuncu 5.8 937
1979 Komedi Oyuncu 6.1 250
Film Altyazıları
Rampage (14,395) Ready Player One (10,368) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,138) The Cured (1,998) Blockers (1,106) Set It Up (1,041) Den 12. mann (967) Journey's End (828) Black Panther (728)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,518) 12 Monkeys (3,312) La casa de papel (2,813) Into the Badlands (2,740) Legion (1,779) Fear the Walking Dead (1,487) The 100 (1,391) The Expanse (1,389) The Crossing (1,097) Vikings (1,079)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018