Giriş Kayıt
Alain Duclos

Alain Duclos


Oyuncu

Alain Duclos, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mavi En Sıcak Renktir
2013 Dram Oyuncu 7.8 103,123
2011 Dram Oyuncu 6.4 112

Melody's Smile
2007 Suç Oyuncu 6.4 1,402
2002 Dram Oyuncu 5.8 192
1999 Dram Oyuncu 6.9 1,827
1980 Korku Oyuncu 5.8 937
1979 Komedi Oyuncu 6.1 250
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,036) Kidnap (4,061) The Fate of the Furious (3,927) The Boss Baby (2,723) Contratiempo (1,867) Dangal (1,692) The Great Wall (1,484) The LEGO Batman Movie (1,318) Get Out (1,308) The Shack (1,145)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,600) American Gods (5,759) Fargo (4,778) Lucifer (4,679) The 100 (2,829) Into the Badlands (2,739) Arrow (2,600) The Flash (1,878) Twin Peaks (1,805) 12 Monkeys (1,789)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017