Giriş Kayıt
Marta DuBois

Marta DuBois (65)


Oyuncu

Marta DuBois, 15 Aralık 1952 David, Panama doğumlu oyuncu. The Trial of the Incredible Hulk (1989) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Aralık 1952
Doğum Yeri: David, Panama
Diğer Bir İsmi: Marta Du Bois | Marta Dubois | Marta du Bois
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 56 Western Oyuncu    

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 1,831
1991 Dram Oyuncu 7.6 1,574
1989 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,006

A Takımı
1983 Aksiyon Oyuncu 7.6 28,939
1982 Macera Oyuncu 8.2 982
1980 Aksiyon Oyuncu 7.5 17,709

Şehrin Çocukları
1979 27 Suç Oyuncu 6.7 366
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,411) Den of Thieves (3,112) Maze Runner: The Death Cure (2,843) Winchester (2,576) Hostiles (2,362) 12 Strong (1,855) A martfüi rém (1,786) The Commuter (1,374) Bleeding Steel (1,369) Submergence (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,919) Supernatural (4,793) Westworld (4,766) The Big Bang Theory (3,508) The Terror (2,966) Gotham (2,934) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,491) Arrow (2,446) The Flash (2,024) Krypton (1,756)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018