Giriş Kayıt
Marta DuBois

Marta DuBois (65)


Oyuncu

Marta DuBois, 15 Aralık 1952 David, Panama doğumlu oyuncu. The Trial of the Incredible Hulk (1989) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Aralık 1952
Doğum Yeri: David, Panama
Diğer Bir İsmi: Marta Du Bois | Marta Dubois | Marta du Bois
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 56 Western Oyuncu    

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 1,831
1991 Dram Oyuncu 7.6 1,504

A Takımı
1983 Aksiyon Oyuncu 7.6 28,488
1982 Macera Oyuncu 8.2 982
1980 Aksiyon Oyuncu 7.5 17,414

Şehrin Çocukları
1979 27 Suç Oyuncu 6.7 366
Dizi Altyazıları
Vikings (18,107) Black Mirror (5,879) The Flash (4,960) Shameless (4,460) Supernatural (3,292) The Big Bang Theory (3,108) The Blacklist (1,694) Star Trek: Discovery (1,508) Knightfall (1,255) Black Lightning (1,232)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018