Giriş Kayıt
Marta DuBois

Marta DuBois (64)


Oyuncu

Marta DuBois, 15 Aralık 1952 David, Panama doğumlu oyuncu. The Trial of the Incredible Hulk (1989) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Aralık 1952
Doğum Yeri: David, Panama
Diğer Bir İsmi: Marta Du Bois | Marta Dubois | Marta du Bois
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 56 Western Oyuncu    

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 1,722
1991 Dram Oyuncu 7.7 1,474

A Takımı
1983 Aksiyon Oyuncu 7.6 26,684
1982 Macera Oyuncu 8.2 982
1980 Aksiyon Oyuncu 7.5 16,226

Şehrin Çocukları
1979 27 Suç Oyuncu 6.7 366
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,295) Assassin's Creed (5,554) Passengers (4,208) Doctor Strange (3,888) Allied (2,753) Split (2,482) Arrival (2,274) xXx: Return of Xander Cage (2,259) Forushande (2,048) Moana (1,776)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,953) Taboo (4,344) Arrow (3,951) Legion (3,698) Vikings (3,559) Blindspot (3,039) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,998) Suits (2,702) Black Sails (2,687) Sherlock (2,071)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017