Giriş Kayıt
Marta DuBois

Marta DuBois (64)


Oyuncu

Marta DuBois, 15 Aralık 1952 David, Panama doğumlu oyuncu. The Trial of the Incredible Hulk (1989) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Aralık 1952
Doğum Yeri: David, Panama
Diğer Bir İsmi: Marta Du Bois | Marta Dubois | Marta du Bois
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 56 Western Oyuncu    

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 1,751
1991 Dram Oyuncu 7.6 1,504

A Takımı
1983 Aksiyon Oyuncu 7.6 27,195
1982 Macera Oyuncu 8.2 982
1980 Aksiyon Oyuncu 7.5 16,525

Şehrin Çocukları
1979 27 Suç Oyuncu 6.7 366
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,459) Better Call Saul (5,662) Supernatural (5,469) Lucifer (5,242) The Flash (4,728) Twin Peaks (3,972) Into the Badlands (3,797) Fargo (3,769) Gotham (2,928) 12 Monkeys (2,733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017