Giriş Kayıt
Marc Du Pontavice

Marc Du Pontavice


Yapımcı, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Marc Du Pontavice, yapımcı, oyuncu, yapım yöneticisi. The Fifth Element (1998), Gainsbourg (Vie héroïque) (2010), İnsanlıktan Uzakta (2014), La guerre des boutons (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnsanlıktan Uzakta
2014 Dram Yapımcı 7.3 4,642
2013 Animasyon Yapımcı 6.6 436
2011 Macera Yapımcı 6.4 1,169
2010 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.9 8,137
2009 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.0 32

Red Kit: Batıya Hücum
2007 Animasyon Yapımcı 6.2 881
1998 Aksiyon Yapımcı 7.6 10,122
1996 Aksiyon Yapımcı 7.8 79

İskoçyalı
1992 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.3 10,368
Film Altyazıları
Live by Night (11,190) Resident Evil: The Final Chapter (9,282) Rogue One (5,048) Hidden Figures (4,920) Patriots Day (4,568) Assassin's Creed (4,025) Split (3,680) Allied (3,549) Paterson (3,453) Why Him? (3,420)
Dizi Altyazıları
Legion (4,809) The 100 (4,362) Black Sails (4,020) Arrow (3,433) The Expanse (3,270) The Originals (2,881) Into the Badlands (2,753) Colony (2,687) The Flash (2,490) Vikings (2,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017