Giriş Kayıt
Michael Dryhurst

Michael Dryhurst


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Kameraman

Michael Dryhurst, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi, kameraman. Umut Ve Zafer (1987), Kanun adami (1971), Akrep (1973), The Big Sleep (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sevimli Hırsız
1991 Aksiyon Yapımcı 5.7 44,516

Umut Ve Zafer
1987 Dram Yönetmen Asistanı
Yapımcı
7.4 9,871
1986 Dram Yapımcı    

Zümrüt Ormanı
1985 Aksiyon Yapımcı 6.9 7,470

Asla Asla Deme
1983 Aksiyon Yapımcı 6.2 50,201

Superman 3
1983 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.9 52,135

Dehşet Sokağı 2
1982 Dram Yapım Yöneticisi 5.4 7,651

Krallar Savaşıyor
1981 Macera Yapımcı 7.4 47,885
1978 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 131,121

Miras
1978 Korku Yönetmen Asistanı 5.7 1,722
1978 Suç Yönetmen Asistanı 5.8 2,968

Şeytan II: Aykırı
1977 Korku 3.7 16,926
1974 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.9 1,325

Akrep
1973 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 2,763

Ölüm Yarışı
1973 Gizem Yönetmen Asistanı 5.9 117

Ucuz Romanlar Yazarı
1972 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 1,681
1971 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 617

Kanun adami
1971 Western Yönetmen Asistanı 7.0 2,858

Karanlıkla Gelen Adam
1971 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 1,343
1970 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 443
1970 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 270
1969 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 995
1964 Korku Yönetmen Asistanı 6.0 891
1964 Suç Yönetmen Asistanı 7.7 31

Unutulmaz Gece - Titanik
1958 Aksiyon Kameraman 7.9 10,725
1957 Dram Kameraman 7.2 1,870
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,520) Allied (11,623) Moana (7,269) Lion (5,570) Arrival (3,835) Hacksaw Ridge (3,246) Nocturnal Animals (2,993) Shut In (2,280) Underworld: Blood Wars (2,237) Fences (2,012)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,009) Taboo (7,898) The Expanse (7,557) Legion (6,096) Arrow (5,842) The Big Bang Theory (5,673) Vikings (4,568) The Blacklist (3,244) Sherlock (2,853) Suits (2,761)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017