Giriş Kayıt
Mikhail Druyan

Mikhail Druyan (58)


Görüntü Yönetmeni

Mikhail Zakharovich Druyan, 17 Ekim 1911 Kharkov, Ukraine, Rusyan Empire [bugünkü Kharkiv, Ukraine] doğumlu görüntü yönetmeni. Once Upon a Time there Lived a Dog (1982) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mikhail Zakharovich Druyan
Doğum Tarihi: 17 Ekim 1911
Doğum Yeri: Kharkov, Ukraine, Rusyan Empire [bugünkü Kharkiv, Ukraine]
Diğer Bir İsmi: M. Druyan
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 Animasyon Görüntü Yönetmeni 8.4 1,470
1977 Animasyon Görüntü Yönetmeni 6.8 154

Ada
1973 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.7 274
1972 Animasyon Görüntü Yönetmeni 8.3 1,714
1971 Animasyon Görüntü Yönetmeni 8.3 1,864
1970 Animasyon Görüntü Yönetmeni 8.3 1,078
1961 50 Animasyon Görüntü Yönetmeni 6.8 32
1957 46 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.8 1,349
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,784) Dunkirk (3,938) Stronger (2,740) It (2,182) Mother! (1,474) American Made (1,424) Kingsman: The Golden Circle (1,336) Loving Vincent (1,332) Flatliners (642) The Foreigner (636)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,293) Shameless (6,099) Mr. Robot (4,826) Game of Thrones (3,173) Peaky Blinders (2,108) Manhunt: Unabomber (2,026) Lucifer (1,667) Designated Survivor (1,513) Supernatural (1,381) The Big Bang Theory (1,089)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017