Giriş Kayıt
Dragon Dronet

Dragon Dronet


Sanat Bölümü, Oyuncu, Dublör

Dragon Dronet, sanat bölümü, oyuncu, dublör. İnternet'te Av (1995), "MacGyver" Pilot (1985), Theodore Rex (1995), Los Angeles'tan Kaçış (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 2,998
2008 Komedi Oyuncu 3.8 942
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,232
2005 Aksiyon Oyuncu    

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Çeşitli 6.7 190,961
2003 Kısa Metraj Dublör
Oyuncu
Çeşitli
7.5 5,376

Akrep Kral
2002 Aksiyon Çeşitli 5.5 107,996

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Oyuncu 5.7 184,374

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 183,671

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.7 198,288

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 101,631

Los Angeles'tan Kaçış
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 57,235

Silici
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 88,154
1996 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    

İnternet'te Av
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 50,973
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 2.4 3,141
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 42,220
1994 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 23,468

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 227,070

Bahçıvan
1992 Korku Sanat Bölümü 5.4 28,915

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 58,420
1991 Animasyon Sanat Bölümü 7.5 13,119
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 66,980
1990 Fantastik Sanat Bölümü 6.3 9,799

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 252,293
1989 Komedi Sanat Bölümü 8.0 16,349

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 70,987
1985 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 1,605

Barbar Conan
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 117,667
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017