Giriş Kayıt
Dragon Dronet

Dragon Dronet


Sanat Bölümü, Oyuncu, Dublör

Dragon Dronet, sanat bölümü, oyuncu, dublör. İnternet'te Av (1995), "MacGyver" Pilot (1985), Theodore Rex (1995), Los Angeles'tan Kaçış (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 2,946
2008 Komedi Oyuncu 3.8 942
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,232
2005 Aksiyon Oyuncu    

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Çeşitli 6.7 189,004
2003 Kısa Metraj Dublör
Oyuncu
Çeşitli
7.5 5,376

Akrep Kral
2002 Aksiyon Çeşitli 5.5 106,172

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Oyuncu 5.7 182,258

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 178,208

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.7 195,971

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 100,668

Los Angeles'tan Kaçış
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 56,255

Silici
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 86,988
1996 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    

İnternet'te Av
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 50,330
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 2.4 3,141
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 41,342
1994 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 8.2 23,181

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 223,989

Bahçıvan
1992 Korku Sanat Bölümü 5.4 28,601

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 57,783
1991 Animasyon Sanat Bölümü 7.5 12,943
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 65,797
1990 Fantastik Sanat Bölümü 6.3 9,536

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 248,713
1989 Komedi Sanat Bölümü 8.0 16,049

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 69,391
1985 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 1,605

Barbar Conan
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 116,326
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,145) Taboo (9,827) The 100 (9,224) Legion (8,893) The Big Bang Theory (6,600) Black Sails (6,460) Arrow (5,200) Vikings (4,107) The Expanse (3,641) The Flash (3,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017