Giriş Kayıt
Dragon Dronet

Dragon Dronet


Sanat Bölümü, Oyuncu, Dublör

Dragon Dronet, sanat bölümü, oyuncu, dublör. İnternet'te Av (1995), "MacGyver" Pilot (1985), Alien Nation: Dark Horizon (1994), Theodore Rex (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Sanat Bölümü    
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 3,085
2008 Komedi Oyuncu 3.8 942
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,232
2005 Aksiyon Oyuncu    

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Çeşitli 6.7 195,691
2003 Kısa Metraj Dublör
Oyuncu
Çeşitli
7.5 5,376

Akrep Kral
2002 Aksiyon Çeşitli 5.5 112,639

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Oyuncu 5.7 192,857

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 194,645

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.7 205,237

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 104,480

Los Angeles'tan Kaçış
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 59,605

Silici
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 91,194
1996 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.5 732

İnternet'te Av
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 51,800
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 2.4 3,141

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 45,266
1994 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.6 1,153
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 24,244

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 236,276

Bahçıvan
1992 Korku Sanat Bölümü 5.4 29,970

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 60,643
1991 Animasyon Sanat Bölümü 7.5 13,642
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 70,019
1990 Fantastik Sanat Bölümü 6.3 9,958

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 261,347

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Sanat Bölümü 8.0 17,314

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 76,495
1985 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 1,605

Barbar Conan
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 121,411
Film Altyazıları
Blade Runner 2049 (3,820) Last Flag Flying (3,715) The Man from Earth: Holocene (3,560) Jigsaw (3,532) Thor: Ragnarok (3,522) Geostorm (3,294) The Open House (1,257) Dunkirk (1,250) It (1,019) The Foreigner (1,018)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,099) Black Mirror (6,046) Supernatural (4,296) The Big Bang Theory (3,821) Shameless (3,463) The Flash (3,450) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,268) The Blacklist (2,156) Knightfall (1,793) The X Files (1,771)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018