Giriş Kayıt
Dragon Dronet

Dragon Dronet


Sanat Bölümü, Oyuncu, Kostümcü

Dragon Dronet, sanat bölümü, oyuncu, kostümcü. İnternet'te Av (1995), "MacGyver" Pilot (1985), Theodore Rex (1995), Los Angeles'tan Kaçış (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 2,965
2008 Komedi Oyuncu 3.8 942
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,232
2005 Aksiyon Oyuncu    

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Çeşitli 6.7 189,748
2003 Kısa Metraj Dublör
Oyuncu
Çeşitli
7.5 5,376

Akrep Kral
2002 Aksiyon Çeşitli 5.5 106,839

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Oyuncu 5.7 183,066

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 179,641

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.7 196,881

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 101,040

Los Angeles'tan Kaçış
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 56,605

Silici
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 87,456
1996 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    

İnternet'te Av
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 50,374
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 2.4 3,141
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 41,652
1994 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 8.2 23,298

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 225,165

Bahçıvan
1992 Korku Sanat Bölümü 5.4 28,736

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 58,026
1991 Animasyon Sanat Bölümü 7.5 13,008
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 66,213
1990 Fantastik Sanat Bölümü 6.3 9,536

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 250,127
1989 Komedi Sanat Bölümü 8.0 16,154

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 70,009
1985 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 1,605

Barbar Conan
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 116,827
Film Altyazıları
Live by Night (11,756) Resident Evil: The Final Chapter (9,510) Rogue One (5,397) Hidden Figures (5,023) Patriots Day (4,753) Assassin's Creed (4,161) Why Him? (4,040) Split (3,745) Allied (3,588) Paterson (3,528)
Dizi Altyazıları
Legion (4,911) The 100 (4,417) Black Sails (4,158) Arrow (3,466) The Expanse (3,292) The Originals (2,893) Into the Badlands (2,846) Colony (2,701) The Flash (2,524) Vikings (2,401)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017