Giriş Kayıt
Dragon Dronet

Dragon Dronet


Sanat Bölümü, Oyuncu

Dragon Dronet, sanat bölümü, oyuncu. İnternet'te Av (1995), "MacGyver" Pilot (1985), Alien Nation: Dark Horizon (1994), Theodore Rex (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Sanat Bölümü    
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 3,085
2008 Komedi Oyuncu 3.8 942
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,232
2005 Aksiyon Oyuncu    

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Çeşitli 6.7 198,236
2003 Kısa Metraj Dublör
Oyuncu
Çeşitli
7.5 5,376

Akrep Kral
2002 Aksiyon Çeşitli 5.5 114,736

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Oyuncu 5.7 195,543

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 199,590

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.7 208,747

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 106,314

Los Angeles'tan Kaçış
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 60,899

Silici
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 92,768
1996 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.5 732

İnternet'te Av
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 53,501
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 2.4 3,141

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 46,926
1994 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.6 1,153
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 24,774

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 241,090

Bahçıvan
1992 Korku Sanat Bölümü 5.4 30,529

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 61,887
1991 Animasyon Sanat Bölümü 7.5 13,954
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 71,566
1990 Fantastik Sanat Bölümü 6.3 9,958

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 266,092

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Sanat Bölümü 8.0 17,851

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 79,582
1985 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 1,605

Barbar Conan
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 123,394
Dizi Altyazıları
Westworld (7,916) The 100 (3,615) The Expanse (3,119) La casa de papel (2,363) The Crossing (1,837) Colony (1,810) 12 Monkeys (1,519) Genius (1,320) Luke Cage (1,300) Vikings (1,189)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018