Giriş Kayıt
Dragon Dronet

Dragon Dronet


Sanat Bölümü, Oyuncu, Dublör

Dragon Dronet, sanat bölümü, oyuncu, dublör. İnternet'te Av (1995), "MacGyver" Pilot (1985), Theodore Rex (1995), Los Angeles'tan Kaçış (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 3,016
2008 Komedi Oyuncu 3.8 942
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,232
2005 Aksiyon Oyuncu    

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Çeşitli 6.7 191,686
2003 Kısa Metraj Dublör
Oyuncu
Çeşitli
7.5 5,376

Akrep Kral
2002 Aksiyon Çeşitli 5.5 108,975

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Oyuncu 5.7 185,345

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 186,618

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.7 199,597

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 101,961

Los Angeles'tan Kaçış
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 57,601

Silici
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 88,661
1996 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    

İnternet'te Av
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 51,202
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 2.4 3,141
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 42,539
1994 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 23,618

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 228,514

Bahçıvan
1992 Korku Sanat Bölümü 5.4 29,035

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 58,684
1991 Animasyon Sanat Bölümü 7.5 13,202
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 67,454
1990 Fantastik Sanat Bölümü 6.3 9,799

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 253,615
1989 Komedi Sanat Bölümü 8.0 16,484

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 71,626
1985 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 1,605

Barbar Conan
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 118,230
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017