Giriş Kayıt
Dragon Dronet

Dragon Dronet


Sanat Bölümü, Oyuncu, Kostümcü

Dragon Dronet, sanat bölümü, oyuncu, kostümcü. İnternet'te Av (1995), "MacGyver" Pilot (1985), Alien Nation: Dark Horizon (1994), Theodore Rex (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Sanat Bölümü    
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 3,085
2008 Komedi Oyuncu 3.8 942
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,232
2005 Aksiyon Oyuncu    

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Çeşitli 6.7 197,273
2003 Kısa Metraj Dublör
Oyuncu
Çeşitli
7.5 5,376

Akrep Kral
2002 Aksiyon Çeşitli 5.5 113,954

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Oyuncu 5.7 194,511

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 197,524

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.7 207,457

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 105,760

Los Angeles'tan Kaçış
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 60,439

Silici
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 92,209
1996 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.5 732

İnternet'te Av
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 53,059
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 2.4 3,141

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 46,356
1994 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.6 1,153
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 24,538

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 239,313

Bahçıvan
1992 Korku Sanat Bölümü 5.4 30,331

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 61,438
1991 Animasyon Sanat Bölümü 7.5 13,816
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 70,990
1990 Fantastik Sanat Bölümü 6.3 9,958

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 264,454

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Sanat Bölümü 8.0 17,641

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 78,456
1985 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 1,605

Barbar Conan
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 122,676
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,235) The Terror (3,297) The Flash (2,637) Legion (2,589) The Crossing (2,150) Vikings (1,326) Supernatural (1,292) The Expanse (1,155) The Big Bang Theory (1,080) Fear the Walking Dead (987)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018