Giriş Kayıt
Dragon Dronet

Dragon Dronet


Sanat Bölümü, Oyuncu, Dublör

Dragon Dronet, sanat bölümü, oyuncu, dublör. İnternet'te Av (1995), "MacGyver" Pilot (1985), Alien Nation: Dark Horizon (1994), Theodore Rex (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 3,040
2008 Komedi Oyuncu 3.8 942
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,232
2005 Aksiyon Oyuncu    

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Çeşitli 6.7 192,738
2003 Kısa Metraj Dublör
Oyuncu
Çeşitli
7.5 5,376

Akrep Kral
2002 Aksiyon Çeşitli 5.5 110,035

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Oyuncu 5.7 188,524

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 189,324

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.7 201,310

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 102,609

Los Angeles'tan Kaçış
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 58,156

Silici
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 89,474
1996 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.5 732

İnternet'te Av
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 51,622
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 2.4 3,141
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 43,090
1994 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.6 1,153
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 8.2 23,758

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 230,637

Bahçıvan
1992 Korku Sanat Bölümü 5.4 29,347

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 59,205
1991 Animasyon Sanat Bölümü 7.5 13,326
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 68,265
1990 Fantastik Sanat Bölümü 6.3 9,951

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 255,722

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Sanat Bölümü 8.0 16,718

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 72,724
1985 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 1,605

Barbar Conan
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 119,156
Film Altyazıları
Baywatch (16,340) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,481) Dangal (2,696) 6 Days (2,628) Dunkirk (2,433) Lady Macbeth (2,379) Security (1,976) King Arthur: Legend of the Sword (1,502) Wakefield (1,395) Alien: Covenant (1,156)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (136,858) The Defenders (5,793) Rick and Morty (4,456) The Strain (3,115) Suits (2,208) The Sinner (1,698) Mr. Mercedes (1,527) Fargo (1,330) Breaking Bad (1,190) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017