Giriş Kayıt
Carol Drinkwater

Carol Drinkwater (68)


Oyuncu

Carol Drinkwater, 22 Nisan 1948 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Otomatik Portakal (1971) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1948
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 50 Dram Oyuncu    

Müthiş Serüven
1995 47 Komedi Oyuncu 6.0 2,155
1978 30 Korku Oyuncu 6.8 2,371
1978 Komedi Oyuncu 8.3 1,647
1977 29 Macera Oyuncu 5.8 405
1976 28 Macera Oyuncu 3.5 285

Otomatik Portakal
1971 23 Suç Oyuncu 8.3 591,502
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (5,971) Rogue One (4,801) Split (3,450) Assassin's Creed (2,442) Brimstone (2,141) Paterson (1,756) Hidden Figures (1,565) The Institute (1,545) The Great Wall (1,202) Passengers (1,072)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,812) Legion (6,879) Arrow (3,685) Legends of Tomorrow (2,146) Into the Badlands (2,078) The Blacklist (1,656) Vikings (1,565) Black Sails (1,538) Game of Thrones (1,422) 24: Legacy (1,410)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017