Giriş Kayıt
Jean-Claude Dreyfus

Jean-Claude Dreyfus (71)


Oyuncu

Jean-Claude Dreyfus, 18 Şubat 1946 Paris, Fransa doğumlu oyuncu. Şarküteri (1991), İki Kardeş (2004), Leydi Ve Dük (2001), Kayıp Çocuklar Şehri (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Şubat 1946
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: J. C. Dreyfus | Jean-Claude Dreyfuss
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 71 Komedi Oyuncu    
2013 67 Komedi Oyuncu 7.0 1,910
2011 65 Belgesel Oyuncu 6.7 24
2011 65 Gerilim Oyuncu 5.1 959
2008 62 Komedi Oyuncu 5.6 756
2008 62 Tarihi Oyuncu 6.9 2,838

Herkesin Kendi Sineması
2007 61 Komedi Oyuncu 6.8 3,972
2007 61 Biyografi Oyuncu 4.9 107
2007 61 Komedi Oyuncu 5.7 29
2005 59 Belgesel Oyuncu    

Kayıp Nişanlı
2004 58 Dram Oyuncu 7.7 65,283

İki Kardeş
2004 58 Macera Oyuncu 7.1 11,945
2004 58 Suç Oyuncu 6.5 108
2004 58 Oyuncu 4.8 28
2004 58 Komedi Oyuncu    

Leydi Ve Dük
2001 55 Dram Oyuncu 6.9 2,099

Çalınan Aşk
1996 50 Gerilim Oyuncu 6.7 162
1996 50 Fantastik Oyuncu 5.3 4,359
1996 50 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 87

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 49 Fantastik Oyuncu 7.7 58,377
1995 49 Komedi Oyuncu 6.6 117
1993 47 Dram Oyuncu 6.4 77
1992 46 Macera Oyuncu 6.6 636

Dünyanın Tüm Sabahları
1991 45 Biyografi Oyuncu 7.6 5,166

Şarküteri
1991 45 Komedi Oyuncu 7.7 70,091
1987 41 Komedi Oyuncu 7.3 742
1984 38 Komedi Oyuncu 4.7 3,173

Ayrı Odalar
1984 38 Dram Oyuncu 6.8 637

Mağlup Edilmeyen
1983 37 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,676
1983 37 Komedi Oyuncu 5.5 105

Can bedeli
1983 37 Aksiyon Oyuncu 6.8 641
1982 36 Macera Oyuncu 8.1 24,442
1979 33 Dram Oyuncu 6.3 309
1979 33 Oyuncu 5.5 423
1978 32 Suç Oyuncu 6.3 308
1976 30 Dram Oyuncu 6.9 135
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017