Giriş Kayıt
Noel Drayton

Noel Drayton (68)


Oyuncu

Noel Drayton, 07 Ekim 1913 Cape Town, Güney Afrika doğumlu oyuncu. İntikam Geçidi (1954), (1955) Kralın Soytarısı (1955), (1957) Dünyaya 20 Milyon Mil (1957), (1955) The Virgin Queen (1955) gibi yapımlarla biliniyor.07 Aralık 1981 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 07 Ekim 1913
Ölüm Tarihi: 07 Aralık 1981
Doğum Yeri: Cape Town, Güney Afrika
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1968 55 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,579
1966 Komedi Oyuncu 6.9 1,566

Denizde Soygun
1966 53 Macera Oyuncu 5.6 652
1965 52 Komedi Oyuncu 6.0 510

Mükâfat
1963 50 Suç Oyuncu 6.8 3,194
1959 46 Suç Oyuncu 6.8 1,782
1958 Aksiyon Oyuncu 7.9 775

Dünyaya 20 Milyon Mil
1957 44 Fantastik Oyuncu 6.4 4,954
1957 44 Gerilim Oyuncu 6.6 1,000
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,577
1957 44 Suç Oyuncu 7.3 467
1957 Dram Oyuncu    

Kralın Soytarısı
1955 42 Macera Oyuncu 8.0 9,380
1955 42 Dram Oyuncu 7.0 1,927

İntikam Geçidi
1954 41 Dram Oyuncu 6.3 1,637
1954 41 Komedi Oyuncu 6.9 680

Çöl Fareleri
1953 40 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,766
1953 40 Macera Oyuncu 6.0 305
1953 Komedi Oyuncu 5.6 204
1952 39 Macera Oyuncu 6.1 1,016
1952 39 Macera Oyuncu 6.4 882
1950 37 Dram Oyuncu 6.8 154
1948 Dram Oyuncu 8.0 163
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017