Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Romuald Drault

Romuald Drault


Yapımcı

Romuald Drault, yapımcı. Wasabi (2001), Taşıyıcı: Son Hız (2015), Adele'nin Olağanüstü Maceraları (2010), Son Moda Aşk (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli    
2017 Bilim-Kurgu Çeşitli    
2016 Aksiyon Çeşitli 5.4 460
2016 Dram Çeşitli 4.4 1,610

Dokuz Canlı Bay Tüylü
2016 Komedi Çeşitli 5.2 9,065

Taşıyıcı: Son Hız
2015 Aksiyon Çeşitli 5.1 29,458
2015 Komedi Çeşitli 5.4 745

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 Aksiyon Çeşitli 6.0 139,825
2014 Aksiyon Çeşitli 6.4 341,547

Yasak Bölge
2014 Aksiyon Yapımcı 5.7 33,356

Son Üç Gün
2014 Aksiyon Çeşitli 6.2 71,736
2014 Komedi Çeşitli 4.8 82
2014 Komedi Çeşitli 4.7 481
2013 Animasyon Çeşitli 7.0 4,043

Belalı Tanık
2013 Komedi Çeşitli 6.3 90,654
2013 Komedi Çeşitli 5.1 312

Son Moda Aşk
2013 Komedi Çeşitli 6.4 5,827
2013 Romantik Çeşitli 5.9 1,656
2013 Çeşitli    

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Çeşitli 6.3 245,727

İsyan
2012 Aksiyon Çeşitli 6.1 83,545
2012 Aksiyon Çeşitli 5.7 859
2011 Biyografi Çeşitli 7.1 8,678

Paris'te Çılgın Macera
2011 Animasyon Çeşitli 6.8 16,292
2011 Komedi Çeşitli 3.9 563

Adele'nin Olağanüstü Maceraları
2010 Aksiyon Çeşitli 6.3 15,990

Hayatını Yaşamak İsteyen Adam
2010 Dram Çeşitli 6.7 2,857

İki Dünyanın Savaşı
2010 Macera Çeşitli    

Ölümsüz
2010 Aksiyon Çeşitli 6.7 25,877

Paris'ten Sevgilerle
2010 Aksiyon Çeşitli 6.5 99,487
2010 Aksiyon Çeşitli 5.9 1,298

Arthur: Maltazar'ın İntikamı
2009 Animasyon Çeşitli 5.3 5,541

Başlangıç Noktası
2009 Dram Çeşitli 7.2 1,820

Tehlikeli Bölge
2009 Aksiyon Çeşitli 6.5 37,640
2009 Komedi Çeşitli 6.5 1,010

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 Biyografi Çeşitli 6.6 79,412

Taşıyıcı 3
2008 Aksiyon Çeşitli 6.1 130,127

Acımasız
2008 Aksiyon Çeşitli 5.8 1,451

96 Saat
2008 Aksiyon Çeşitli 7.8 495,410

Büyük Kaçış
2007 Suç Çeşitli 6.2 506
2007 Komedi Çeşitli 6.2 108

Sır
2007 Dram Çeşitli 6.4 3,131

Yeni Ailem
2007 Dram Çeşitli 6.6 628

Taksi 4
2007 Aksiyon Çeşitli 5.6 20,220

Arthur ile Minimoylar
2006 Macera Çeşitli 6.0 26,359

Aşk ve Diğer Felaketler
2006 Komedi Çeşitli 6.3 11,775
2006 Komedi Çeşitli 6.9 3,160
2006 Aksiyon Çeşitli 5.7 29,226

Tabanca
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 75,788

Üç Defin
2005 Macera Çeşitli 7.5 34,421
2005 Komedi Çeşitli 7.1 26,223

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Çeşitli 6.3 160,932

Kara Kutu
2005 Gizem Çeşitli 6.0 1,389

Kır Zincirlerini
2005 Aksiyon Çeşitli 7.0 87,186

Banliyö 13
2004 Aksiyon Çeşitli 7.2 57,004
2004 Dram Çeşitli 4.8 497

24 Saat
2003 Aksiyon Çeşitli 5.3 3,542

Çapkın Aşık
2003 Macera Çeşitli 5.7 4,168

Taksi 3
2003 Aksiyon Çeşitli 5.7 31,771
2003 Komedi Çeşitli 6.2 1,122

Taşıyıcı
2002 Aksiyon Çeşitli 6.8 243,744
2002 Dram Çeşitli 5.8 192
2001 Aksiyon Çeşitli 6.6 29,741

Yamakasi
2001 Aksiyon Çeşitli 6.1 8,671

Ejderin Öpücüğü
2001 Aksiyon Çeşitli 6.6 54,016
2001 Komedi Çeşitli 5.7 758

Taksi 2
2000 Aksiyon Çeşitli 6.4 40,989

Jeanne D'arc
1999 Macera Çeşitli 6.4 56,869

Sefiller
1998 Suç Çeşitli 7.5 32,799
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017