Giriş Kayıt
Romuald Drault

Romuald Drault


Yapımcı

Romuald Drault, yapımcı. Wasabi (2001), Taşıyıcı: Son Hız (2015), Adele'nin Olağanüstü Maceraları (2010), Son Moda Aşk (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 5.6 388

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Çeşitli 6.7 39,674
2017 Komedi Çeşitli    

İçeride
2016 Dram Çeşitli 4.7 7,240
2016 Dram Çeşitli 7.4 27,505
2016 Aksiyon Çeşitli 5.3 2,079

Dokuz Canlı Bay Tüylü
2016 Komedi Çeşitli 5.3 14,198

Taşıyıcı: Son Hız
2015 Aksiyon Çeşitli 5.1 32,267
2015 Komedi Çeşitli 5.4 745

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 Aksiyon Çeşitli 6.0 148,652
2014 Aksiyon Çeşitli 6.4 362,342

Yasak Bölge
2014 Aksiyon Yapımcı 5.7 34,731

Son Üç Gün
2014 Aksiyon Çeşitli 6.2 74,999
2014 Komedi Çeşitli 4.8 82
2014 Komedi Çeşitli 4.7 481
2013 Animasyon Çeşitli 7.0 4,294

Belalı Tanık
2013 Komedi Çeşitli 6.3 95,069
2013 Komedi Çeşitli 5.1 312

Son Moda Aşk
2013 Komedi Çeşitli 6.4 6,264
2013 Romantik Çeşitli 5.9 1,922
2013 Çeşitli    

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Çeşitli 6.3 254,391

İsyan
2012 Aksiyon Çeşitli 6.1 85,600
2012 Aksiyon Çeşitli 5.7 859
2011 Biyografi Çeşitli 7.1 9,103

Paris'te Çılgın Macera
2011 Animasyon Çeşitli 6.8 16,308
2011 Komedi Çeşitli 3.9 563

Adele'nin Olağanüstü Maceraları
2010 Aksiyon Çeşitli 6.3 16,881

Hayatını Yaşamak İsteyen Adam
2010 Dram Çeşitli 6.7 2,857

İki Dünyanın Savaşı
2010 Macera Çeşitli 5.5 6,123

Ölümsüz
2010 Aksiyon Çeşitli 6.7 27,070

Paris'ten Sevgilerle
2010 Aksiyon Çeşitli 6.5 102,127
2010 Aksiyon Çeşitli 5.9 1,298

Arthur: Maltazar'ın İntikamı
2009 Animasyon Çeşitli 5.3 5,541

Başlangıç Noktası
2009 Dram Çeşitli 7.2 1,820

Tehlikeli Bölge
2009 Aksiyon Çeşitli 6.5 39,022
2009 Komedi Çeşitli 6.5 1,010

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 Biyografi Çeşitli 6.6 82,376

Taşıyıcı 3
2008 Aksiyon Çeşitli 6.1 136,000

Acımasız
2008 Aksiyon Çeşitli 5.8 1,451

96 Saat
2008 Aksiyon Çeşitli 7.8 508,993

Büyük Kaçış
2007 Suç Çeşitli 6.2 506
2007 Komedi Çeşitli 6.2 108

Sır
2007 Dram Çeşitli 6.4 3,131

Yeni Ailem
2007 Dram Çeşitli 6.6 628

Taksi 4
2007 Aksiyon Çeşitli 5.6 20,220

Arthur ile Minimoylar
2006 Macera Çeşitli 6.0 27,627

Aşk ve Diğer Felaketler
2006 Komedi Çeşitli 6.3 12,057
2006 Komedi Çeşitli 6.9 3,160
2006 Aksiyon Çeşitli 5.7 30,391

Tabanca
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 78,762

Üç Defin
2005 Macera Çeşitli 7.4 34,832
2005 Komedi Çeşitli 7.1 27,571

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Çeşitli 6.3 167,434

Kara Kutu
2005 Gizem Çeşitli 6.0 1,389

Kır Zincirlerini
2005 Aksiyon Çeşitli 7.0 89,395

Banliyö 13
2004 Aksiyon Çeşitli 7.2 58,838
2004 Dram Çeşitli 4.8 497

24 Saat
2003 Aksiyon Çeşitli 5.3 3,542

Çapkın Aşık
2003 Macera Çeşitli 5.7 4,168

Taksi 3
2003 Aksiyon Çeşitli 5.7 31,771
2003 Komedi Çeşitli 6.2 1,122

Taşıyıcı
2002 Aksiyon Çeşitli 6.8 252,645
2002 Dram Çeşitli 5.8 192
2001 Aksiyon Çeşitli 6.6 29,741

Yamakasi
2001 Aksiyon Çeşitli 6.1 8,671

Ejderin Öpücüğü
2001 Aksiyon Çeşitli 6.6 55,274
2001 Komedi Çeşitli 5.7 758

Taksi 2
2000 Aksiyon Çeşitli 6.4 40,989

Jeanne D'arc
1999 Macera Çeşitli 6.4 58,348

Sefiller
1998 Suç Çeşitli 7.5 33,761
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017