Giriş Kayıt
Romuald Drault

Romuald Drault


Yapımcı

Romuald Drault, yapımcı. Wasabi (2001), Taşıyıcı: Son Hız (2015), Adele'nin Olağanüstü Maceraları (2010), Son Moda Aşk (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 5.4 4,260

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Çeşitli 6.5 116,237
2017 Komedi Çeşitli    

İçeride
2016 Dram Çeşitli 4.7 9,214
2016 Dram Çeşitli 7.5 41,481
2016 Aksiyon Çeşitli 5.3 2,988

Dokuz Canlı Bay Tüylü
2016 Komedi Çeşitli 5.3 16,339

Taşıyıcı: Son Hız
2015 Aksiyon Çeşitli 5.2 33,935
2015 Komedi Çeşitli 5.4 745

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 Aksiyon Çeşitli 6.0 155,300
2014 Aksiyon Çeşitli 6.4 379,341

Yasak Bölge
2014 Aksiyon Yapımcı 5.7 35,866

Son Üç Gün
2014 Aksiyon Çeşitli 6.2 77,681
2014 Komedi Çeşitli 4.8 82
2014 Komedi Çeşitli 4.7 481
2013 Animasyon Çeşitli 7.0 4,294

Belalı Tanık
2013 Komedi Çeşitli 6.3 98,323
2013 Komedi Çeşitli 5.1 312

Son Moda Aşk
2013 Komedi Çeşitli 6.4 6,264
2013 Romantik Çeşitli 5.9 1,922
2013 Çeşitli    

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Çeşitli 6.3 261,810

İsyan
2012 Aksiyon Çeşitli 6.1 87,253
2012 Aksiyon Çeşitli 5.7 859
2011 Biyografi Çeşitli 7.1 9,103

Paris'te Çılgın Macera
2011 Animasyon Çeşitli 6.8 16,959
2011 Komedi Çeşitli 3.9 563

Adele'nin Olağanüstü Maceraları
2010 Aksiyon Çeşitli 6.3 17,468

Hayatını Yaşamak İsteyen Adam
2010 Dram Çeşitli 6.7 2,857

İki Dünyanın Savaşı
2010 Macera Çeşitli 5.5 6,123

Ölümsüz
2010 Aksiyon Çeşitli 6.7 28,752

Paris'ten Sevgilerle
2010 Aksiyon Çeşitli 6.5 103,964
2010 Aksiyon Çeşitli 5.9 1,298

Arthur: Maltazar'ın İntikamı
2009 Animasyon Çeşitli 5.3 5,541

Başlangıç Noktası
2009 Dram Çeşitli 7.2 1,820

Tehlikeli Bölge
2009 Aksiyon Çeşitli 6.5 39,022
2009 Komedi Çeşitli 6.5 1,010

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 Biyografi Çeşitli 6.6 84,553

Taşıyıcı 3
2008 Aksiyon Çeşitli 6.1 140,449

Acımasız
2008 Aksiyon Çeşitli 5.8 1,451

96 Saat
2008 Aksiyon Çeşitli 7.8 520,737

Büyük Kaçış
2007 Suç Çeşitli 6.2 506
2007 Komedi Çeşitli 6.2 108

Sır
2007 Dram Çeşitli 6.4 3,131

Yeni Ailem
2007 Dram Çeşitli 6.6 628

Taksi 4
2007 Aksiyon Çeşitli 5.6 22,864

Arthur ile Minimoylar
2006 Macera Çeşitli 6.0 27,890

Aşk ve Diğer Felaketler
2006 Komedi Çeşitli 6.3 12,057
2006 Komedi Çeşitli 6.9 3,160
2006 Aksiyon Çeşitli 5.7 31,220

Tabanca
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 81,118

Üç Defin
2005 Macera Çeşitli 7.4 34,832
2005 Komedi Çeşitli 7.1 28,122

Kara Kutu
2005 Gizem Çeşitli 5.9 1,480

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Çeşitli 6.3 172,250

Kır Zincirlerini
2005 Aksiyon Çeşitli 7.0 91,270

Banliyö 13
2004 Aksiyon Çeşitli 7.2 60,500
2004 Dram Çeşitli 4.8 497

24 Saat
2003 Aksiyon Çeşitli 5.3 3,542

Çapkın Aşık
2003 Macera Çeşitli 5.7 4,168

Taksi 3
2003 Aksiyon Çeşitli 5.8 35,108
2003 Komedi Çeşitli 6.2 1,122

Taşıyıcı
2002 Aksiyon Çeşitli 6.8 259,243
2002 Dram Çeşitli 5.8 192
2001 Aksiyon Çeşitli 6.6 29,741

Yamakasi
2001 Aksiyon Çeşitli 6.1 8,671

Ejderin Öpücüğü
2001 Aksiyon Çeşitli 6.6 56,467
2001 Komedi Çeşitli 5.7 758

Taksi 2
2000 Aksiyon Çeşitli 6.5 44,992

Jeanne D'arc
1999 Macera Çeşitli 6.4 59,504

Sefiller
1998 Suç Çeşitli 7.5 34,755
Film Altyazıları
Black Panther (2,962) Cargo (2,488) Red Sparrow (2,371) True Crimes (1,785) Game Night (1,730) Ready Player One (1,395) Deadpool (1,292) Avengers: Infinity War (991) Annihilation (926) Den of Thieves (920)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,215) Supernatural (6,766) La casa de papel (4,690) Gotham (3,497) Arrow (3,417) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,383) The 100 (3,212) 13 Reasons Why (3,049) The Flash (2,542) Lucifer (2,078)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018