Giriş Kayıt
Alex Draper

Alex Draper


Oyuncu

Alex Draper, oyuncu. Yellowbrickroad (2010), (1999) Simply Irresistible (1999), (2007) Joshua (2007), (2013) HairBrained (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 5.4 1,462
2010 Korku Oyuncu 4.7 4,680
2007 Dram Oyuncu 5.9 10,348

Aşk Yolculuğu
2006 Komedi 5.6 5,526

Aşkın Gözü Kördür
2002 Dram Oyuncu    
2001 Korku Oyuncu    
2000 Komedi Oyuncu 5.6 276
1999 Komedi Oyuncu 5.3 11,527
1996 Dram 7.3 13,185
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,150
Film Altyazıları
Gold (2,730) Personal Shopper (1,955) Get Out (1,753) Silence (1,661) Logan (1,617) The Age of Shadows (1,072) Split (1,026) La La Land (1,000) The Fate of the Furious (991) Rings (915)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,525) The Flash (5,554) Into the Badlands (3,379) Gotham (2,576) Fargo (1,986) The Blacklist (1,915) Game of Thrones (1,645) Vikings (1,523) The Last Kingdom (1,487) Billions (1,363)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017