Giriş Kayıt
Alex Draper

Alex Draper


Oyuncu

Alex Draper, oyuncu. Yellowbrickroad (2010), (1999) Simply Irresistible (1999), (2007) Joshua (2007), (2013) HairBrained (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 5.4 1,462
2010 Korku Oyuncu 4.7 4,680
2007 Dram Oyuncu 5.9 10,348

Aşk Yolculuğu
2006 Komedi 5.6 5,526

Aşkın Gözü Kördür
2002 Dram Oyuncu    
2001 Korku Oyuncu    
2000 Komedi Oyuncu 5.6 276
1999 Komedi Oyuncu 5.3 11,527
1996 Dram 7.3 13,185
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,906
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017