Giriş Kayıt
Alex Draper

Alex Draper


Oyuncu

Alex Draper, oyuncu. Yellowbrickroad (2010), (1999) Simply Irresistible (1999), (2007) Joshua (2007), (2013) HairBrained (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 5.4 1,462
2010 Korku Oyuncu 4.7 4,680
2007 Dram Oyuncu 5.9 10,348

Aşk Yolculuğu
2006 Komedi 5.6 5,526

Aşkın Gözü Kördür
2002 Dram Oyuncu    
2001 Korku Oyuncu    
2000 Komedi Oyuncu 5.6 276
1999 Komedi Oyuncu 5.3 11,527
1996 Dram 7.3 13,185
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,028
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017