Giriş Kayıt
Alex Draper

Alex Draper


Oyuncu

Alex Draper, oyuncu. YellowBrickRoad (2010), (2007) Joshua (2007), (1999) Simply Irresistible (1999), (2001) Mimic 2 (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 5.4 1,462
2010 Korku Oyuncu 4.7 4,963
2007 Dram Oyuncu 5.9 10,520

Aşk Yolculuğu
2006 Komedi 5.6 5,638

Aşkın Gözü Kördür
2002 Dram Oyuncu    
2001 Korku Oyuncu 4.6 4,277
2000 Komedi Oyuncu 5.6 276
1999 Komedi Oyuncu 5.3 11,527

Büyük Gece
1996 Dram 7.3 14,385
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,567
Dizi Altyazıları
Westworld (18,188) La casa de papel (4,192) Supernatural (3,512) Into the Badlands (2,571) Krypton (2,347) Gotham (2,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,230) The Big Bang Theory (1,878) Arrow (1,775) The 100 (1,749)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018