Giriş Kayıt
George Drakoulias

George Drakoulias


Müzisyen, Oyuncu, Yapımcı

George Drakoulias, Syosset, New York, ABD doğumlu müzisyen, oyuncu, yapımcı. Çılgın Aptal Aşk (2011), Zodiac (2007), Felekten Bir Gece Daha (2011), Git Başımdan (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Syosset, New York, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Müzik 7.4 31,225
2017 Komedi Oyuncu 5.1 10,153
2016 Komedi Müzik 6.7 40,031
2016 Komedi Müzik 4.7 55,724

Stajyer
2015 Komedi Müzik 7.1 177,593
2015 Komedi Müzik 6.7 20,951

İlişki Durumu: Kaçamak
2014 Komedi Yapımcı 6.1 20,777
2014 Komedi Müzik 6.3 38,487

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera 8.1 587,238

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Müzik 7.3 263,306
2013 Belgesel Oyuncu    

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Müzik 7.7 433,265

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Müzik 5.9 254,621
2012 Komedi Müzik 7.4 55,253

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Müzik 5.7 112,059

Diktatör
2012 Komedi 6.4 237,061

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Müzik 6.3 147,976

Çılgın Aptal Aşk
2011 Komedi Müzik 7.4 417,410
2011 Gizem Müzik 7.0 310,211

Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Müzik 6.5 413,268

Kanıma Gir
2010 Dram Müzik 7.1 102,305

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Müzik 7.2 124,445

Zor Baba 3
2010 Komedi Müzik 5.5 94,661

Git Başımdan
2010 Komedi Müzik 6.6 293,099
2010 Komedi Müzik 6.1 32,717
2010 Biyografi Müzik 6.6 42,563

Felekten bir Gece
2009 Komedi Müzik 7.7 639,566

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Müzik 8.0 543,041

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Müzik 7.0 337,204
2008 Aksiyon Müzik 6.4 389,485

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 Komedi Müzik 6.1 17,440

Beni Orada Arama
2007 Biyografi 7.0 51,729
2007 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
8.7 1,095

Zafer Patenleri
2007 Komedi Müzik 6.3 141,189
2007 Suç Müzik 7.7 362,283
2007 Müzik    

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Müzik 5.9 27,088

Suda Yaşam
2004 Macera 7.3 157,598
2004 Aksiyon Müzik 5.9 148,283

Yakar Top
2004 Komedi Müzik 6.7 204,098

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Müzik 7.2 145,951
2004 Macera Müzik 8.4 431,126

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Müzik 6.1 127,909

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi 7.6 234,056

Zırtapoz
2001 Komedi Müzik 6.6 221,534
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018