Giriş Kayıt
George Drakoulias

George Drakoulias


Müzisyen, Oyuncu, Yapımcı

George Drakoulias, Syosset, New York, ABD doğumlu müzisyen, oyuncu, yapımcı. Çılgın Aptal Aşk (2011), Zodiac (2007), Felekten Bir Gece Daha (2011), Git Başımdan (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Syosset, New York, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Müzik 7.5 3,912
2017 Komedi Oyuncu 5.1 8,030
2016 Komedi Müzik 6.7 34,295
2016 Komedi Müzik 4.7 50,061

Stajyer
2015 Komedi Müzik 7.1 163,632
2015 Komedi Müzik 6.7 18,708

İlişki Durumu: Kaçamak
2014 Komedi Yapımcı 6.1 19,587
2014 Komedi Müzik 6.3 34,963

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera 8.1 543,189

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Müzik 7.3 253,205
2013 Belgesel Oyuncu    

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Müzik 7.8 421,981

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Müzik 5.9 243,348
2012 Komedi Müzik 7.4 49,279

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Müzik 5.7 109,106

Diktatör
2012 Komedi 6.4 228,330

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Müzik 6.3 143,260

Çılgın Aptal Aşk
2011 Komedi Müzik 7.4 401,778
2011 Gizem Müzik 7.0 301,903

Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Müzik 6.5 399,559

Kanıma Gir
2010 Dram Müzik 7.2 98,484

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Müzik 7.2 117,934

Zor Baba 3
2010 Komedi Müzik 5.5 91,061

Git Başımdan
2010 Komedi Müzik 6.6 285,626
2010 Komedi Müzik 6.1 30,840
2010 Biyografi Müzik 6.6 41,373

Felekten bir Gece
2009 Komedi Müzik 7.8 618,932

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Müzik 8.0 530,864

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Müzik 7.0 325,613
2008 Aksiyon Müzik 6.4 371,858

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 Komedi Müzik 6.1 16,083

Beni Orada Arama
2007 Biyografi 7.0 50,336
2007 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
8.7 1,095

Zafer Patenleri
2007 Komedi Müzik 6.3 136,884
2007 Suç Müzik 7.7 338,639
2007 Müzik    

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Müzik 5.9 27,084

Suda Yaşam
2004 Macera 7.3 150,294
2004 Aksiyon Müzik 5.9 142,458

Yakar Top
2004 Komedi Müzik 6.7 197,081

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Müzik 7.2 142,103
2004 Macera Müzik 8.4 412,911

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Müzik 6.1 125,197

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi 7.6 223,796

Zırtapoz
2001 Komedi Müzik 6.6 213,873
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017