Giriş Kayıt
Judith Drake

Judith Drake


Oyuncu

Tulsa, Oklahoma, USA, Tulsa, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu. Cesetler Evi (2003), (2003) Dayanılmaz Zulüm (2003), (1987) Şeytan Çıkmazı (1987), (2014) Zaman Sapması (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tulsa, Oklahoma, USA
Doğum Yeri: Tulsa, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Judith D. Drake
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zaman Sapması
2014 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.5 32,062
2013 Komedi Oyuncu 6.3 8,108
2012 Kısa Metraj Oyuncu    
2011 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 41

Vahşi Doğa
2008 Komedi Oyuncu 5.3 19,111
2007 Suç Oyuncu 7.7 335,946

Küçük Kahraman
2007 Komedi Oyuncu 7.5 10,318
2006 Dram Oyuncu    

Tatil
2006 Komedi Oyuncu 6.9 195,827

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Oyuncu 5.6 42,600
2005 Komedi Oyuncu 5.1 160
2005 Komedi Oyuncu 8.4 485,076

Kirli Aşk
2005 Komedi Oyuncu 3.5 6,106
2004 Dram Oyuncu 5.6 1,211

Dayanılmaz Zulüm
2003 Komedi Oyuncu 6.3 79,948

Cesetler Evi
2003 Korku Oyuncu 6.0 64,002

Aşk Oyunu
1999 Dram Oyuncu 6.5 27,252
1999 Komedi Oyuncu 8.9 103,199

BebekgenIuses
1999 Komedi Oyuncu 2.6 20,491
1998 Aksiyon Oyuncu 6.6 340,749
1998 Dram Oyuncu 5.5 309

Hayaletler
1998 Korku Oyuncu 5.4 16,481

Duvarların Dili Olsa
1996 Dram Oyuncu    

Beyaz Adamın Laneti
1995 Dram Oyuncu 5.2 4,013
1995 Fantastik Oyuncu 4.3 1,845

Küçük Prenses
1995 Dram Oyuncu 7.7 26,668
1994 Komedi Oyuncu 6.3 3,740
1993 Korku Oyuncu 5.7 4,128

Şeytan Çıkmazı
1987 Korku Oyuncu 7.3 66,750
1984 Dram Oyuncu 6.6 346

Sıradan Delilik Öyküleri
1981 Dram Oyuncu 6.9 1,796
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017