Giriş Kayıt
Robert Dozier

Robert Dozier (81)


Senarist

Robert Dozier, 18 Temmuz 1930 Hollywood, California, ABD doğumlu senarist. Studio One (1958) yapımıyla biliniyor.06 Ocak 2012 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Temmuz 1930
Ölüm Tarihi: 06 Ocak 2012
Doğum Yeri: Hollywood, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 Aksiyon Senarist 7.5 13,590
1963 33 Dram Senarist 6.8 1,814
1963 33 Dram Senarist 7.1 995
1962 Komedi Senarist    
1958 Dram Senarist    
1957 Western Senarist 8.5 1,623
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017