Giriş Kayıt
Robert Dozier

Robert Dozier (81)


Senarist

Robert Dozier, 18 Temmuz 1930 Hollywood, California, ABD doğumlu senarist. Studio One (1958) yapımıyla biliniyor.06 Ocak 2012 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Temmuz 1930
Ölüm Tarihi: 06 Ocak 2012
Doğum Yeri: Hollywood, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 Aksiyon Senarist 7.5 13,717
1963 33 Dram Senarist 6.8 1,814
1963 33 Dram Senarist 7.1 995
1962 Komedi Senarist    
1958 Dram Senarist    
1957 Western Senarist 8.5 1,636
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,054) The 100 (3,704) Legion (3,157) Into the Badlands (2,848) The Originals (2,601) The Last Kingdom (2,264) Arrow (2,025) Vikings (1,842) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,755)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017