Giriş Kayıt
Leonid Dyachkov

Leonid Dyachkov (56)


Oyuncu

Leonid Nikolayevich Dyachkov, 07 Mayıs 1939 Leningrad, Rusyan SFSR, USSR [bugünkü St. Petersburg, Rusya] doğumlu oyuncu. Ty i ya (1971) yapımıyla biliniyor.25 Ekim 1995 tarihinde (56 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Leonid Nikolayevich Dyachkov
Doğum Tarihi: 07 Mayıs 1939
Ölüm Tarihi: 25 Ekim 1995
Doğum Yeri: Leningrad, Rusyan SFSR, USSR [bugünkü St. Petersburg, Rusya]
Diğer Bir İsmi: L. Dyachkov
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 40 Dram Oyuncu 7.7 7
1971 32 Dram Oyuncu 7.2 170
1970 31 Komedi Oyuncu    
1969 30 Dram Oyuncu    
1966 27 Dram Oyuncu 7.7 998
1966 27 Dram Oyuncu 7.5 80
1963 24 Suç Oyuncu    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,102) Stronger (4,069) Dunkirk (3,051) Loving Vincent (1,894) American Made (1,622) Flatliners (1,595) It (1,590) Kingsman: The Golden Circle (1,452) Mother! (1,338) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,033) Mr. Robot (6,621) Shameless (5,616) Game of Thrones (3,274) Manhunt: Unabomber (2,752) Peaky Blinders (2,672) Designated Survivor (1,489) Lucifer (1,333) The Big Bang Theory (1,278) Supernatural (1,170)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017