Giriş Kayıt
Denise Dowse

Denise Dowse (59)


Oyuncu

Denise Dowse, 21 Şubat 1958 Honolulu, Hawaii, ABD doğumlu oyuncu. Bio-Dome (1996), Dr. Dolittle 2 (2001), (2004) Ray (2004), (1998) Yaşamın Renkleri (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Şubat 1958
Doğum Yeri: Honolulu, Hawaii, ABD
Diğer Bir İsmi: Denise Y. Dowse
Burcu: Balık
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.6 1,306
2015 Suç Oyuncu 7.7 8,526
2014 Suç Oyuncu 7.3 5,633

Acil Arama
2013 55 Suç Oyuncu 6.7 92,339
2012 54 Komedi Oyuncu 6.6 12
2011 53 Dram Oyuncu 6.2 299
2010 52 Dram Oyuncu    
2008 Suç Oyuncu    
2007 49 Komedi Oyuncu 5.7 1,986

Hayatı Yakala
2007 49 Dram Oyuncu 7.5 85,286

Bak Kim Gelmiş
2005 47 Komedi Oyuncu 5.9 34,273

Koç Carter
2005 47 Dram Oyuncu 7.2 97,170
2005 Suç Oyuncu 8.2 116,408
2004 46 Biyografi Oyuncu 7.7 115,106
2004 46 Komedi Oyuncu 5.8 538
2004 46 Komedi Oyuncu 6.7 7,755
2003 Suç Oyuncu 7.1 737

Katil Fareler
2003 45 Korku Oyuncu 3.4 842
2003 Komedi Oyuncu 6.1 933
2001 Dram Oyuncu 7.4 3,813
2001 43 Komedi Oyuncu 4.7 34,232
2000 Komedi Oyuncu 7.0 2,556

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 42 Dram Oyuncu 8.4 605,914
1999 41 Aksiyon Oyuncu    
1999 Animasyon Oyuncu 6.9 5,179

Dava
1998 40 Dram Oyuncu 6.5 23,773

Yaşamın Renkleri
1998 40 Komedi Oyuncu 7.5 106,344
1998 Dram Oyuncu 7.1 59,819

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 39 Aksiyon Oyuncu 7.2 229,008
1997 39 Gerilim Oyuncu 5.7 826
1996 38 Komedi Oyuncu 4.4 22,169
1995 37 Aksiyon Oyuncu 2.4 3,141
1995 37 Komedi Oyuncu    

İçerideki Düşman
1994 36 Dram Oyuncu    

Şifreciler
1992 34 Komedi Oyuncu 7.1 45,210

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.2 24,472
1989 Komedi Oyuncu 8.9 184,498
Dizi Altyazıları
The Flash (6,984) Black Sails (4,852) Into the Badlands (4,231) Iron Fist (3,013) Legion (2,302) Vikings (2,265) Billions (2,043) Game of Thrones (1,807) Arrow (1,802) The 100 (1,689)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017