Giriş Kayıt
Denise Dowse

Denise Dowse (59)


Oyuncu

Denise Dowse, 21 Şubat 1958 Honolulu, Hawaii, ABD doğumlu oyuncu. Bio-Dome (1996), Dr. Dolittle 2 (2001), (2004) Ray (2004), (1998) Yaşamın Renkleri (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Şubat 1958
Doğum Yeri: Honolulu, Hawaii, ABD
Diğer Bir İsmi: Denise Y. Dowse
Burcu: Balık
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.8 3,443
2015 Suç Oyuncu 7.7 9,120
2014 Suç Oyuncu 7.3 5,872

Acil Arama
2013 55 Suç Oyuncu 6.7 95,908
2012 54 Komedi Oyuncu 6.6 12
2011 53 Dram Oyuncu 6.2 299
2010 52 Dram Oyuncu    
2007 49 Komedi Oyuncu 5.7 1,986

Hayatı Yakala
2007 49 Dram Oyuncu 7.5 86,970
2006 Suç Oyuncu 7.1 10,516
2005 Suç Oyuncu 8.1 121,529

Bak Kim Gelmiş
2005 47 Komedi Oyuncu 5.9 35,534

Koç Carter
2005 47 Dram Oyuncu 7.3 100,854
2004 46 Biyografi Oyuncu 7.7 118,482
2004 46 Komedi Oyuncu 5.8 538
2004 46 Komedi Oyuncu 6.7 7,755
2003 Suç Oyuncu 7.1 737

Katil Fareler
2003 45 Korku Oyuncu 3.4 842
2003 Komedi Oyuncu 6.1 933
2001 Dram Oyuncu 7.4 3,951
2001 43 Komedi Oyuncu 4.7 36,003
2000 Komedi Oyuncu 7.0 2,640

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 42 Dram Oyuncu 8.3 631,911
1999 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,288
1999 Animasyon Oyuncu 6.9 5,179

Dava
1998 40 Dram Oyuncu 6.5 24,382

Yaşamın Renkleri
1998 40 Komedi Oyuncu 7.5 108,604
1998 Dram Oyuncu 7.1 62,115

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 39 Aksiyon Oyuncu 7.2 235,622
1997 39 Gerilim Oyuncu 5.7 826
1996 38 Komedi Oyuncu 4.4 22,766
1995 37 Aksiyon Oyuncu 2.4 3,141
1995 37 Komedi Oyuncu    

İçerideki Düşman
1994 36 Dram Oyuncu    

Şifreciler
1992 34 Komedi Oyuncu 7.1 46,169

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.2 25,283
1989 Komedi Oyuncu 8.9 195,089
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017