Giriş Kayıt
Bobby Downes

Bobby Downes


Yapımcı, Oyuncu

Bobby Downes, yapımcı, oyuncu. The Visitation (2006), Time Changer (2002), The Lost Medallion: The Adventures of Billy Stone (2013), Six: The Mark Unleashed (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı 3.2 411
2015 Yapımcı 5.4 420
2014 Western Yapımcı 6.7 215
2013 Macera Yapımcı 4.8 1,309
2010 Dram Yapımcı    
2009 Dram Yapımcı 7.1 2,333
2007 Gerilim 4.1 1,525
2006 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.1 328
2006 Korku Yapımcı 5.2 2,343
2004 Aksiyon Yapımcı 3.8 1,159

Drew ile Randevum
2004 Belgesel Çeşitli 6.6 4,313
2002 Dram Yapımcı 5.6 1,764
2000 Aksiyon Yapımcı 5.5 452
1999 Dram Yapımcı
Çeşitli
4.8 464
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,391) Doctor Strange (6,857) Allied (6,451) Moana (4,882) John Wick: Chapter 2 (4,304) Lion (3,566) Arrival (3,221) Forushande (2,987) Split (2,292) Hacksaw Ridge (2,279)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,488) Supernatural (4,715) The Expanse (4,353) Vikings (4,175) Suits (3,694) The Big Bang Theory (2,571) Sherlock (2,521) Arrow (2,062) Legion (2,012) Blindspot (1,923)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017