Giriş Kayıt
John Downer

John Downer


Sesler, Editör

John Downer, sesler, editör. Pride and Prejudice (1995), Agatha Christie's Poirot (1989), Hınzır Dadı (2005), Ned Devine'i Diriltmek (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler 7.3 1,089
2015 Biyografi Sesler 7.1 659
2014 Komedi Sesler 6.8 282
2012 Suç Sesler 8.6 9,243
2010 Dram Sesler    
2010 Suç Sesler 7.0 402
2010 Suç Sesler    
2010 Dram Sesler    
2010 Dram Sesler    
2009 Dram Sesler    

Porsuk Ağacı Cinayeti
2008 Suç Sesler    
2007 Dram Sesler 5.0 171
2007 Suç Sesler 7.3 866
2007 Suç Sesler 7.3 833

Bayan Potter
2006 Biyografi Sesler 7.0 25,002
2006 Suç Sesler 8.0 7,501

Hınzır Dadı
2005 Komedi Sesler 6.8 28,938
2005 Suç Sesler 7.0 711
2004 Dram Sesler 7.3 1,124
2004 Suç Sesler 7.0 1,368
2004 Suç Sesler 7.8 3,470
2004 Komedi Sesler 8.3 8,150
2004 Suç Sesler 7.6 138
2004 Dram Sesler 6.5 253

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 Biyografi Sesler 6.9 16,897
2003 Dram Sesler 5.2 1,878
2002 Komedi Sesler 6.3 686

Corelli'nin Mandolini
2001 Dram Sesler 5.9 29,079
2001 Komedi Sesler 6.9 1,254
1999 Biyografi Sesler    

Doğu Doğudur
1999 Komedi Sesler 6.9 15,146

Ned Devine'i Diriltmek
1998 Komedi Sesler 7.4 22,005

Aşık Shakespeare
1998 Komedi Sesler 7.2 185,980

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Sesler 6.3 5,052

İyi Geceler Bay Tom
1998 Dram Sesler    
1997 Gizem Sesler    

Sadık Arkadaş
1997 Biyografi Sesler 7.3 11,451
1997 Suç Sesler 7.7 16,800

Bir Daha Asla
1996 Dram Sesler 4.8 109
1996 Macera Sesler    
1996 Suç Sesler 7.3 304
1995 Dram Sesler 9.1 46,808

İş Aşk Olunca
1994 Komedi Sesler 5.6 340

Siyahlı Kadın
1989 Korku Sesler    
1989 Dram Sesler 8.6 27,399
1989 Komedi Editorial Department 6.3 3,042
1987 Suç Sesler 8.1 7,240

Devrim
1985 Macera Editorial Department 5.2 5,195
1985 Komedi Editorial Department 6.4 1,561
1979 Macera Sesler 7.8 1,335
Film Altyazıları
Baywatch (13,859) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,372) Security (2,816) Dunkirk (2,127) Dangal (2,120) Lady Macbeth (2,010) Wakefield (1,676) 6 Days (1,558) King Arthur: Legend of the Sword (1,340) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (107,710) The Defenders (8,231) Rick and Morty (2,448) Suits (1,747) The Sinner (1,555) Mr. Mercedes (1,504) The Strain (1,140) Fargo (1,054) The Mist (1,051) Breaking Bad (1,047)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017