Giriş Kayıt
Johnny Downs

Johnny Downs (56)


Oyuncu

John Morey Downs, 10 Ekim 1913 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu. Kuduran Canavar (1942), Adam Had Four Sons (1941), (1928) Halk (1928), (1938) Algiers (1938) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Morey Downs
Doğum Tarihi: 10 Ekim 1913
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: John Down
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 40 Komedi Oyuncu 6.5 1,482
1953 40 Komedi Oyuncu 6.0 282
1953 40 Komedi Oyuncu 7.0 894
1945 32 Biyografi Oyuncu 7.0 973

Kuduran Canavar
1942 29 Dram Oyuncu 3.1 1,158

Üç Kişilik Balayı
1941 28 Komedi Oyuncu 6.1 264
1941 28 Dram Oyuncu 6.6 669
1938 25 Dram Oyuncu 6.9 1,767
1936 23 Müzikal Oyuncu 6.3 491
1934 21 Komedi Oyuncu 7.4 4,659

Halk
1928 15 Dram Oyuncu 8.0 6,135
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017