Giriş Kayıt
Kevin Dowling

Kevin Dowling


Yönetmen, Yapımcı

Kevin Dowling, yönetmen, yapımcı. The Strain (2014), Bosch (2014), Extant (2014), Go On (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.5 2,714
2017 Dram Yönetmen 7.7 2,461
2016 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.2 8,511
2014 Dram Yönetmen 6.6 21,617
2014 Dram Yönetmen 7.4 67,070
2014 Dram Yapımcı
Yönetmen
8.3 24,011

Diriliş
2014 Dram Yönetmen 7.4 14,134
2013 Suç Yönetmen 8.3 59,406
2012 Komedi Yönetmen 7.6 18,471
2012 Komedi Yönetmen 7.7 1,724
2011 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.0 6,483
2010 Komedi Yönetmen 7.2 1,681
2008 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.8 673
2007 Dram Yönetmen 7.3 5,754
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.8 1,137
2007 Suç Yönetmen
Yapımcı
6.5 1,292

Reaper 1
2007 Macera Yönetmen 7.8 21,648
2004 Komedi Yönetmen 6.7 735

One Tree Hill 5
2003 Dram Yönetmen 7.7 63,068
2003 Dram Yönetmen 7.0 8,250
2003 Komedi Yönetmen 8.1 36,412
2003 Suç Yönetmen 7.1 737
2001 Dram Yönetmen 7.8 206
2000 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.6 5,944
1999 Dram Yönetmen 7.0 4,797

Erken Baskı
1996 Dram Yönetmen 7.5 9,741
1996 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.2 2,033
1994 Dram Yönetmen 6.0 5,280
1994 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.4 4,369
Dizi Altyazıları
Vikings (11,054) Shameless (6,818) Black Mirror (5,485) The Flash (4,025) Star Trek: Discovery (2,277) The Big Bang Theory (1,376) Bron/Broen (1,116) Supergirl (1,065) Black Lightning (1,039) Stranger Things (1,000)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018