Giriş Kayıt
Kevin Dowling

Kevin Dowling


Yönetmen, Yapımcı

Kevin Dowling, yönetmen, yapımcı. The Strain (2014), Bosch (2014), Extant (2014), Go On (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.5 2,484
2017 Dram Yönetmen 7.4 1,041
2016 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.2 8,256
2014 Dram Yönetmen 6.6 21,452
2014 Dram Yönetmen 7.4 65,984
2014 Dram Yapımcı
Yönetmen
8.3 23,231

Diriliş
2014 Dram Yönetmen 7.4 14,118
2013 Suç Yönetmen 8.3 58,196
2012 Komedi Yönetmen 7.6 18,471
2012 Komedi Yönetmen 7.7 1,724
2011 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.0 6,483
2010 Komedi Yönetmen 7.2 1,681
2008 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.8 673
2007 Dram Yönetmen 7.2 5,705
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
   
2007 Suç Yönetmen
Yapımcı
6.5 1,292

Reaper 1
2007 Macera Yönetmen 7.8 21,522
2004 Komedi Yönetmen 6.7 735

One Tree Hill 5
2003 Dram Yönetmen 7.7 62,326
2003 Dram Yönetmen 7.0 8,249
2003 Komedi Yönetmen 8.1 36,197
2003 Suç Yönetmen 7.1 737
2001 Dram Yönetmen 7.8 206
2000 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.6 5,900
1999 Dram Yönetmen 7.0 4,779

Erken Baskı
1996 Dram Yönetmen 7.5 9,741
1996 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.2 2,033
1994 Dram Yönetmen 5.9 5,165
1994 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.4 4,369
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017