Giriş Kayıt
Kevin Dowling

Kevin Dowling


Yönetmen, Yapımcı

Kevin Dowling, yönetmen, yapımcı. The Strain (2014), Bosch (2014), Go On (2012), Extant (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen
Yapımcı
   
2016 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.2 6,789
2014 Dram Yönetmen 7.4 60,683
2014 Dram Yönetmen 6.6 20,978
2014 Dram Yapımcı
Yönetmen
8.3 19,318

Diriliş
2014 Dram Yönetmen 7.4 13,917
2013 Suç Yönetmen 8.3 53,225
2012 Komedi Yönetmen 7.6 18,471
2012 Komedi Yönetmen 7.7 1,724
2011 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.0 6,483
2010 Komedi Yönetmen 7.2 1,681
2008 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.8 673
2007 Dram Yönetmen 7.2 5,547
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
   
2007 Suç Yönetmen
Yapımcı
6.5 1,292

Reaper 1
2007 Macera Yönetmen 7.9 21,168
2005 Dram Yönetmen    
2004 Komedi Yönetmen 6.7 735

One Tree Hill 5
2003 Dram Yönetmen 7.7 60,451
2003 Komedi Yönetmen 8.2 35,578
2003 Suç Yönetmen 7.1 737
2001 Dram Yönetmen 7.8 206
2000 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.6 5,825
1999 Dram Yönetmen 7.0 4,648

Erken Baskı
1996 Dram Yönetmen 7.5 9,591
1996 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.2 2,033
1994 Dram Yönetmen 5.9 4,956
1994 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.4 4,369
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,054) The 100 (3,704) Legion (3,157) Into the Badlands (2,848) The Originals (2,601) The Last Kingdom (2,264) Arrow (2,025) Vikings (1,842) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,755)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017