Giriş Kayıt
Kevin Dowling

Kevin Dowling


Yönetmen, Yapımcı

Kevin Dowling, yönetmen, yapımcı. The Strain (2014), Bosch (2014), Extant (2014), Go On (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.5 2,293
2017 Dram Yönetmen    
2016 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.2 8,022
2014 Dram Yönetmen 6.6 21,310
2014 Dram Yönetmen 7.4 63,505
2014 Dram Yapımcı
Yönetmen
8.3 22,593

Diriliş
2014 Dram Yönetmen 7.4 14,055
2013 Suç Yönetmen 8.3 57,246
2012 Komedi Yönetmen 7.6 18,471
2012 Komedi Yönetmen 7.7 1,724
2011 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.0 6,483
2010 Komedi Yönetmen 7.2 1,681
2008 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.8 673
2007 Dram Yönetmen 7.2 5,664
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
   
2007 Suç Yönetmen
Yapımcı
6.5 1,292

Reaper 1
2007 Macera Yönetmen 7.8 21,416
2004 Komedi Yönetmen 6.7 735

One Tree Hill 5
2003 Dram Yönetmen 7.7 61,788
2003 Dram Yönetmen 7.0 8,199
2003 Komedi Yönetmen 8.1 36,007
2003 Suç Yönetmen 7.1 737
2001 Dram Yönetmen 7.8 206
2000 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.6 5,900
1999 Dram Yönetmen 7.0 4,716

Erken Baskı
1996 Dram Yönetmen 7.5 9,741
1996 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.2 2,033
1994 Dram Yönetmen 5.9 5,085
1994 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.4 4,369
Film Altyazıları
Baywatch (16,170) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,442) Dangal (2,652) 6 Days (2,602) Dunkirk (2,410) Lady Macbeth (2,372) Security (1,958) King Arthur: Legend of the Sword (1,492) Wakefield (1,385) Alien: Covenant (1,140)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (134,693) The Defenders (5,766) Rick and Morty (4,388) The Strain (3,059) Suits (2,189) The Sinner (1,684) Mr. Mercedes (1,522) Fargo (1,310) Breaking Bad (1,172) Preacher (1,090)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017