Giriş Kayıt
Kevin Dowling

Kevin Dowling


Yönetmen, Yapımcı

Kevin Dowling, yönetmen, yapımcı. The Strain (2014), Bosch (2014), Go On (2012), Extant (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.4 1,860
2016 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.2 7,778
2014 Dram Yönetmen 7.4 61,842
2014 Dram Yönetmen 6.6 21,175
2014 Dram Yapımcı
Yönetmen
8.3 21,833

Diriliş
2014 Dram Yönetmen 7.4 13,969
2013 Suç Yönetmen 8.3 56,039
2012 Komedi Yönetmen 7.6 18,471
2012 Komedi Yönetmen 7.7 1,724
2011 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.0 6,483
2010 Komedi Yönetmen 7.2 1,681
2008 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.8 673
2007 Dram Yönetmen 7.2 5,616
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
   
2007 Suç Yönetmen
Yapımcı
6.5 1,292

Reaper 1
2007 Macera Yönetmen 7.9 21,321
2005 Dram Yönetmen    
2004 Komedi Yönetmen 6.7 735

One Tree Hill 5
2003 Dram Yönetmen 7.7 61,198
2003 Komedi Yönetmen 8.2 35,827
2003 Suç Yönetmen 7.1 737
2001 Dram Yönetmen 7.8 206
2000 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.6 5,871
1999 Dram Yönetmen 7.0 4,695

Erken Baskı
1996 Dram Yönetmen 7.5 9,728
1996 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.2 2,033
1994 Dram Yönetmen 5.9 5,028
1994 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.4 4,369
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017