Giriş Kayıt
Robert Dowdell

Robert Dowdell (85)


Oyuncu, Kameraman

Robert Dowdell, 10 Mart 1932 Park Ridge, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, kameraman. Voyage to the Bottom of the Sea (1964) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Mart 1932
Doğum Yeri: Park Ridge, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Bob Dowdell
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çapkın
1989 57 Komedi Oyuncu 6.1 3,341

Suikast
1987 55 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,079
1984 52 Korku Oyuncu
Kameraman
5.8 1,540
1970 38 Western Oyuncu 5.2 187
1964 Macera Oyuncu 7.3 2,376
Dizi Altyazıları
Vikings (6,920) Shameless (5,542) Game of Thrones (3,701) Mr. Robot (3,206) Supernatural (2,980) Arrow (2,351) The Big Bang Theory (2,351) Outlander (2,132) Gotham (1,936) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017