Giriş Kayıt
Kevin Dowd

Kevin Dowd


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Sesler

Kevin Dowd, yapım yöneticisi, yapımcı, sesler. Krokodil Dundee (1986) yapımıyla biliniyor.07 Mart 2011 tarihinde (41 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 07 Mart 2011
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Komedi Yapımcı 5.7 966
1988 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 314
1987 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 107,880

Krokodil Dundee
1986 Macera Yapım Yöneticisi
0
6.5 79,682
1985 Komedi 0 6.6 1,383
1985 Komedi 0 6.2 1,036
1982 Korku Yapım Yöneticisi 5.3 2,800
1980 Dram Sesler 6.4 5,803
1980 Korku Sanat Bölümü 5.2 2,992
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017