Giriş Kayıt
Norman Douglass

Norman Douglass


Dublör, Oyuncu

Norman Douglass, dublör, oyuncu. Sevginin Gücü (1994), Sıkı Dostlar (1990), Soprano Ailesi (1999), Gotham (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Norman Douglas | Norman L. Douglass | Norm Douglas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 427,529
2014 Aksiyon Dublör 7.9 177,388
2014 Suç Dublör 5.0 142

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 220,377

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Dublör 7.3 525,635

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Dublör 7.3 31,580
2013 Aksiyon Dublör 8.4 71,145
2013 Dram Dublör 7.3 3,477

Sen Gitmeden Önce
2012 Dram Dublör 6.0 3,953

Normaller
2012 Komedi Dublör 4.7 186

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 102,676

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 292,126

Flynn Olmak
2012 Dram Dublör 6.4 15,223

Mükemmel Plan
2011 Komedi Dublör 6.2 38,268

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 119,985

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Dublör 5.2 49,911
2011 Dram Dublör 6.5 676
2011 Komedi Dublör 5.7 47,847

Kaçış Planı
2010 Suç Dublör 7.4 160,442

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Dublör 7.6 309,017

Seni Uzaktan Sevmek
2010 Komedi Dublör 6.3 53,358

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Dublör 6.1 138,050

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Dublör 5.5 107,460

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Dublör 6.4 110,801
2010 Aksiyon Dublör 5.6 79,531

Diriliş
2009 Dram Dublör 5.9 33,485

İki Babalık
2009 Komedi Dublör 5.4 33,425

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Dublör 6.7 138,685

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Dublör 6.6 76,986

Özgür Woodstock
2009 Komedi Dublör 6.7 26,393

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 159,791

Veba
2009 Dram Dublör 6.0 38,298

Pembe Panter 2
2009 Macera Dublör 5.6 37,279
2009 Dram Dublör 5.9 376

Brooklyn'in Kralı
2009 Suç Dublör 6.7 56,239

Zafer ve Gurur
2008 Suç Dublör 6.7 55,923

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Dublör 7.0 273,606

Avukat
2007 Suç Dublör 7.3 144,801

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.0 560,817

Söz ve Müzik
2007 Komedi Dublör 6.5 88,432

Hayatı Yakala
2007 Dram Dublör 7.5 88,347

Eski Sevgili
2006 Komedi Dublör 5.5 15,212

Tutku
2006 Biyografi Dublör 6.5 14,105

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Dublör 5.6 64,184
2006 Dram Dublör 5.9 1,149

Mançuryalı Aday
2004 Dram Dublör 6.6 93,772

Kirli Utanç
2004 Komedi Dublör 5.1 11,317

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Dublör 6.1 138,796
2004 Dram Dublör 6.0 1,725

Tahta Adam
2004 Dram Dublör 7.2 29,592
2003 Aksiyon Dublör 9.2 8,068
2003 Dram Dublör    

Devlet Başkanı
2003 Komedi Dublör 5.4 15,198

Dişçilerin Gizli Yaşamları
2002 Dram Dublör 6.5 3,137

Yeni Bir Ülkede
2002 Dram Dublör 7.8 38,205

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 72,144

Sadakatsiz
2002 Dram Dublör 6.7 70,364

Gizli Ortak
2002 Aksiyon Dublör 5.6 42,124

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Dublör 7.6 234,813

Vurgun
2001 Aksiyon Dublör 6.5 29,941

Sakın Konuşma
2001 Suç Dublör 6.3 44,000

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Dublör 5.5 12,604
2001 Komedi Dublör 5.7 3,093

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 Dram Dublör 8.3 663,269

Harika Çocuklar
2000 Dram Dublör 7.4 57,434

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 229,108

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Dublör 6.7 134,395

Belalı Aşk
1999 Komedi Dublör 5.8 31,720

Süper Baba
1999 Komedi Dublör 6.4 177,525

Anlat Bakalım
1999 Komedi Dublör 6.7 133,237

Tatlı ve Alçak
1999 Komedi Dublör 7.3 27,947
1999 Suç Dublör 6.6 33,048

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 Aksiyon Dublör 7.5 76,950
1999 Müzikal Oyuncu 5.8 427

Baba Yüreği
1999 Dram Dublör 6.0 1,750

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070

Çorap Söküğü
1999 Komedi Dublör 4.7 961
1998 Komedi Dublör 7.1 90,612

Tutku Ağı
1998 Suç Dublör 7.3 131,004
1998 Suç Dublör 5.6 3,296

Suç Kapanı
1998 Komedi Dublör 5.5 1,525

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Dublör 6.9 76,317

Zenginlikte Ve Yoksullukta
1997 Komedi Dublör 5.7 8,184

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Dublör 6.7 83,947

Aşk Tutkunu
1997 Komedi Dublör 6.1 21,165
1997 Komedi Dublör 6.1 1,816

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Dublör 5.1 20,150

Fidye
1996 Most Popular by Genre Dublör 6.6 107,396

Uç Noktalar
1996 Suç Dublör 6.1 14,225

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 7.0 475,157

Güzel Kızlar
1996 Dram Dublör 7.2 28,733

Çılgın Fanatikler
1996 Komedi Dublör 5.2 8,438
1996 Aksiyon Dublör 6.5 6,700

İki Metelik
1995 Dram Dublör 6.3 2,780
1995 Komedi Dublör 6.9 1,218

Ölüm Öpücüğü
1995 Aksiyon Dublör 5.9 14,383
1995 Komedi Dublör 4.6 2,143

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Dublör 6.2 20,099

Sevginin Gücü
1994 Suç Dublör 8.6 857,644
1994 Suç Dublör 7.9 1,587

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Dublör 6.3 30,651
1994 Aksiyon Dublör 5.8 6,484

İşkolik
1994 Komedi Dublör 6.6 11,268

Bay Mükemmel
1993 Komedi Dublör 5.9 2,647

Aşk Bir Fahişedir
1993 Suç Dublör 6.6 11,711

Barınağın Meleği
1993 Dram Dublör 7.2 1,953

Şafak Vakti
1993 Aksiyon Dublör    
1992 Biyografi Dublör 7.7 71,645
1992 Komedi Dublör 6.1 1,145
1992 Suç Oyuncu
Dublör
7.1 19,780
1991 Komedi Dublör 5.5 4,183

Sen Nereden Çıktın?
1991 Aksiyon Dublör 6.3 14,699

Ölümcül Düşünceler
1991 Gizem Dublör 5.7 7,131

Zehirli Sokaklar
1991 Suç Dublör 6.6 26,999

Ölümün Gözleri
1990 Korku Dublör 6.1 4,780

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Dublör 6.7 75,466

Sıkı Dostlar
1990 Biyografi Dublör 8.7 846,880
1990 Aksiyon Oyuncu 5.8 189

Gangsterlerin Arasında
1990 Suç Dublör 7.3 18,479
1990 Suç Dublör 7.7 27,644

Miller Kavşağı
1990 Suç Dublör 7.8 113,584

Hassas Yavru
1990 Komedi Dublör 6.5 48,411
1990 Korku Dublör    

Bana Göz Kulak Ol
1989 Aksiyon Dublör 6.8 41,844
1989 Komedi Dublör 6.5 10,619
1988 Komedi Dublör 6.0 314

Mahalle Çocuğu
1988 Dram Dublör 5.9 1,740
1988 Dram Dublör 6.2 1,738

İlk Aşk İlk Dans
1987 Dram Dublör 6.9 163,093
1987 Suç Dublör 6.1 1,122
Dizi Altyazıları
Westworld (4,487) La casa de papel (2,259) The Expanse (1,922) Legion (1,585) Colony (1,391) Goliath (1,199) Cloak & Dagger (1,197) Vikings (913) Lucifer (769) 12 Monkeys (762)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018