Giriş Kayıt
Norman Douglass

Norman Douglass


Dublör, Oyuncu

Norman Douglass, dublör, oyuncu. Sıkı Dostlar (1990), Sevginin Gücü (1994), Soprano Ailesi (1999), Gotham (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Norman Douglas | Norman L. Douglass | Norm Douglas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 352,051
2014 Aksiyon Dublör 7.9 164,053
2014 Suç Dublör 5.0 142

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 214,116

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Dublör 7.3 506,907

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Dublör 7.3 30,836
2013 Aksiyon Dublör 8.4 67,304
2013 Dram Dublör 7.3 3,477

Sen Gitmeden Önce
2012 Dram Dublör 6.0 3,858

Normaller
2012 Komedi Dublör 4.7 186

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 100,348

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 283,399

Flynn Olmak
2012 Dram Dublör 6.4 14,235

Mükemmel Plan
2011 Komedi Dublör 6.2 37,517

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 116,629

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Dublör 5.2 48,292
2011 Dram Dublör 6.5 676
2011 Komedi Dublör 5.7 46,958

Kaçış Planı
2010 Suç Dublör 7.4 155,604

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Dublör 7.6 300,217

Seni Uzaktan Sevmek
2010 Komedi Dublör 6.3 52,185

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Dublör 6.1 133,668

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Dublör 5.5 104,059

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Dublör 6.4 107,664
2010 Aksiyon Dublör 5.6 78,195

Diriliş
2009 Dram Dublör 5.9 32,643

İki Babalık
2009 Komedi Dublör 5.4 32,679

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Dublör 6.7 133,367

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Dublör 6.6 74,347

Özgür Woodstock
2009 Komedi Dublör 6.7 25,827

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 157,364

Veba
2009 Dram Dublör 6.0 37,168

Pembe Panter 2
2009 Macera Dublör 5.6 35,618
2009 Dram Dublör 5.9 376

Brooklyn'in Kralı
2009 Suç Dublör 6.7 55,234

Zafer ve Gurur
2008 Suç Dublör 6.7 55,062

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Dublör 7.0 265,213

Avukat
2007 Suç Dublör 7.3 140,978

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.1 538,507

Söz ve Müzik
2007 Komedi Dublör 6.5 86,401

Hayatı Yakala
2007 Dram Dublör 7.5 86,975

Eski Sevgili
2006 Komedi Dublör 5.5 15,212

Tutku
2006 Biyografi Dublör 6.5 13,684

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Dublör 5.6 62,455
2006 Dram Dublör 5.9 1,149

Mançuryalı Aday
2004 Dram Dublör 6.6 91,678

Kirli Utanç
2004 Komedi Dublör 5.1 11,025

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Dublör 6.1 132,860
2004 Dram Dublör 6.0 1,725

Tahta Adam
2004 Dram Dublör 7.2 28,057
2003 Dram Dublör    

Devlet Başkanı
2003 Komedi Dublör 5.4 15,198

Dişçilerin Gizli Yaşamları
2002 Dram Dublör 6.5 3,137

Yeni Bir Ülkede
2002 Dram Dublör 7.8 37,413

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 72,144

Sadakatsiz
2002 Dram Dublör 6.7 67,899

Gizli Ortak
2002 Aksiyon Dublör 5.6 41,333

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Dublör 7.6 226,017

Vurgun
2001 Aksiyon Dublör 6.5 29,223

Sakın Konuşma
2001 Suç Dublör 6.3 42,622

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Dublör 5.5 12,604
2001 Komedi Dublör 5.7 3,093

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 Dram Dublör 8.3 632,008

Harika Çocuklar
2000 Dram Dublör 7.4 56,381

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 216,592

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Dublör 6.7 129,946

Belalı Aşk
1999 Komedi Dublör 5.8 30,172

Süper Baba
1999 Komedi Dublör 6.4 172,383

Anlat Bakalım
1999 Komedi Dublör 6.7 130,579

Tatlı ve Alçak
1999 Komedi Dublör 7.3 27,947
1999 Suç Dublör 6.6 32,476

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 Aksiyon Dublör 7.5 74,866
1999 Müzikal Oyuncu 5.8 427

Baba Yüreği
1999 Dram Dublör 6.0 1,750

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070

Çorap Söküğü
1999 Komedi Dublör 4.7 961
1998 Komedi Dublör 7.0 86,953

Tutku Ağı
1998 Suç Dublör 7.4 128,352
1998 Suç Dublör 5.6 3,296

Suç Kapanı
1998 Komedi Dublör 5.5 1,525

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Dublör 6.9 74,108

Zenginlikte Ve Yoksullukta
1997 Komedi Dublör 5.7 8,184

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Dublör 6.7 81,640

Aşk Tutkunu
1997 Komedi Dublör 6.1 20,037
1997 Komedi Dublör 6.1 1,816

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Dublör 5.1 19,433

Fidye
1996 Most Popular by Genre Dublör 6.6 104,647

Uç Noktalar
1996 Suç Dublör 6.1 14,225

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 7.0 462,143

Güzel Kızlar
1996 Dram Dublör 7.2 27,881

Çılgın Fanatikler
1996 Komedi Dublör 5.2 8,438
1996 Aksiyon Dublör 6.5 6,700

İki Metelik
1995 Dram Dublör 6.3 2,780
1995 Komedi Dublör 6.9 1,218

Ölüm Öpücüğü
1995 Aksiyon Dublör 5.9 14,383
1995 Komedi Dublör 4.6 2,143

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Dublör 6.2 20,099

Sevginin Gücü
1994 Suç Dublör 8.6 809,067

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Dublör 6.3 29,298
1994 Aksiyon Dublör 5.8 6,484

İşkolik
1994 Komedi Dublör 6.6 10,641

Bay Mükemmel
1993 Komedi Dublör 5.9 2,647

Aşk Bir Fahişedir
1993 Suç Dublör 6.6 10,858

Barınağın Meleği
1993 Dram Dublör 7.2 1,953

Şafak Vakti
1993 Aksiyon Dublör    
1992 Biyografi Dublör 7.7 69,226
1992 Komedi Dublör 6.1 1,145
1992 Suç Oyuncu
Dublör
7.1 18,842
1991 Komedi Dublör 5.5 4,183

Sen Nereden Çıktın?
1991 Aksiyon Dublör 6.3 14,699

Ölümcül Düşünceler
1991 Gizem Dublör 5.7 7,131

Zehirli Sokaklar
1991 Suç Dublör 6.6 25,923

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Dublör 6.7 73,625

Sıkı Dostlar
1990 Biyografi Dublör 8.7 804,865
1990 Aksiyon Oyuncu 5.8 189

Gangsterlerin Arasında
1990 Suç Dublör 7.3 17,799
1990 Suç Dublör 7.7 26,802

Miller Kavşağı
1990 Suç Dublör 7.8 110,569

Hassas Yavru
1990 Komedi Dublör 6.5 47,085
1990 Korku Dublör    

Ölümün Gözleri
1990 Korku Dublör 6.1 4,651

Bana Göz Kulak Ol
1989 Aksiyon Dublör 6.8 40,214
1989 Komedi Dublör 6.5 10,619
1988 Komedi Dublör 6.0 314

Mahalle Çocuğu
1988 Dram Dublör 5.9 1,740
1988 Dram Dublör 6.2 1,738

İlk Aşk İlk Dans
1987 Dram Dublör 6.9 156,441
1987 Suç Dublör 6.1 1,122
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017