Giriş Kayıt
Norman Douglass

Norman Douglass


Dublör, Oyuncu

Norman Douglass, dublör, oyuncu. Sıkı Dostlar (1990), Sevginin Gücü (1994), Soprano Ailesi (1999), Gotham (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Norman Douglas | Norman L. Douglass | Norm Douglas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 388,533
2014 Aksiyon Dublör 7.9 171,271
2014 Suç Dublör 5.0 142

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 217,919

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Dublör 7.3 518,017

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Dublör 7.3 31,254
2013 Aksiyon Dublör 8.4 69,362
2013 Dram Dublör 7.3 3,477

Sen Gitmeden Önce
2012 Dram Dublör 6.0 3,858

Normaller
2012 Komedi Dublör 4.7 186

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 101,694

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 288,439

Flynn Olmak
2012 Dram Dublör 6.4 14,235

Mükemmel Plan
2011 Komedi Dublör 6.2 37,517

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 118,255

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Dublör 5.2 49,187
2011 Dram Dublör 6.5 676
2011 Komedi Dublör 5.7 47,490

Kaçış Planı
2010 Suç Dublör 7.4 158,445

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Dublör 7.6 305,163

Seni Uzaktan Sevmek
2010 Komedi Dublör 6.3 52,981

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Dublör 6.1 136,157

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Dublör 5.5 105,991

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Dublör 6.4 109,314
2010 Aksiyon Dublör 5.6 78,961

Diriliş
2009 Dram Dublör 5.9 33,124

İki Babalık
2009 Komedi Dublör 5.4 33,054

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Dublör 6.7 136,387

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Dublör 6.6 75,869

Özgür Woodstock
2009 Komedi Dublör 6.7 25,827

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 158,835

Veba
2009 Dram Dublör 6.0 37,168

Pembe Panter 2
2009 Macera Dublör 5.6 35,618
2009 Dram Dublör 5.9 376

Brooklyn'in Kralı
2009 Suç Dublör 6.7 55,736

Zafer ve Gurur
2008 Suç Dublör 6.7 55,638

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Dublör 7.0 269,996

Avukat
2007 Suç Dublör 7.3 143,389

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.0 549,377

Söz ve Müzik
2007 Komedi Dublör 6.5 87,645

Hayatı Yakala
2007 Dram Dublör 7.5 87,763

Eski Sevgili
2006 Komedi Dublör 5.5 15,212

Tutku
2006 Biyografi Dublör 6.5 13,684

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Dublör 5.6 63,446
2006 Dram Dublör 5.9 1,149

Mançuryalı Aday
2004 Dram Dublör 6.6 92,813

Kirli Utanç
2004 Komedi Dublör 5.1 11,240

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Dublör 6.1 136,382
2004 Dram Dublör 6.0 1,725

Tahta Adam
2004 Dram Dublör 7.2 28,057
2003 Dram Dublör    

Devlet Başkanı
2003 Komedi Dublör 5.4 15,198

Dişçilerin Gizli Yaşamları
2002 Dram Dublör 6.5 3,137

Yeni Bir Ülkede
2002 Dram Dublör 7.8 38,045

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 72,144

Sadakatsiz
2002 Dram Dublör 6.7 69,279

Gizli Ortak
2002 Aksiyon Dublör 5.6 41,768

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Dublör 7.6 230,553

Vurgun
2001 Aksiyon Dublör 6.5 29,665

Sakın Konuşma
2001 Suç Dublör 6.3 43,323

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Dublör 5.5 12,604
2001 Komedi Dublör 5.7 3,093

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 Dram Dublör 8.3 648,714

Harika Çocuklar
2000 Dram Dublör 7.4 57,020

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 223,781

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Dublör 6.7 132,551

Belalı Aşk
1999 Komedi Dublör 5.8 31,588

Süper Baba
1999 Komedi Dublör 6.4 175,288

Anlat Bakalım
1999 Komedi Dublör 6.7 132,346

Tatlı ve Alçak
1999 Komedi Dublör 7.3 27,947
1999 Suç Dublör 6.6 32,725

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 Aksiyon Dublör 7.5 76,071
1999 Müzikal Oyuncu 5.8 427

Baba Yüreği
1999 Dram Dublör 6.0 1,750

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070

Çorap Söküğü
1999 Komedi Dublör 4.7 961
1998 Komedi Dublör 7.0 89,081

Tutku Ağı
1998 Suç Dublör 7.3 129,777
1998 Suç Dublör 5.6 3,296

Suç Kapanı
1998 Komedi Dublör 5.5 1,525

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Dublör 6.9 75,348

Zenginlikte Ve Yoksullukta
1997 Komedi Dublör 5.7 8,184

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Dublör 6.7 82,992

Aşk Tutkunu
1997 Komedi Dublör 6.1 21,165
1997 Komedi Dublör 6.1 1,816

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Dublör 5.1 19,849

Fidye
1996 Most Popular by Genre Dublör 6.6 106,268

Uç Noktalar
1996 Suç Dublör 6.1 14,225

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 7.0 469,551

Güzel Kızlar
1996 Dram Dublör 7.2 28,347

Çılgın Fanatikler
1996 Komedi Dublör 5.2 8,438
1996 Aksiyon Dublör 6.5 6,700

İki Metelik
1995 Dram Dublör 6.3 2,780
1995 Komedi Dublör 6.9 1,218

Ölüm Öpücüğü
1995 Aksiyon Dublör 5.9 14,383
1995 Komedi Dublör 4.6 2,143

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Dublör 6.2 20,099

Sevginin Gücü
1994 Suç Dublör 8.6 834,727
1994 Suç Dublör 7.9 1,587

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Dublör 6.3 29,298
1994 Aksiyon Dublör 5.8 6,484

İşkolik
1994 Komedi Dublör 6.6 11,268

Bay Mükemmel
1993 Komedi Dublör 5.9 2,647

Aşk Bir Fahişedir
1993 Suç Dublör 6.6 11,591

Barınağın Meleği
1993 Dram Dublör 7.2 1,953

Şafak Vakti
1993 Aksiyon Dublör    
1992 Biyografi Dublör 7.7 70,563
1992 Komedi Dublör 6.1 1,145
1992 Suç Oyuncu
Dublör
7.1 19,366
1991 Komedi Dublör 5.5 4,183

Sen Nereden Çıktın?
1991 Aksiyon Dublör 6.3 14,699

Ölümcül Düşünceler
1991 Gizem Dublör 5.7 7,131

Zehirli Sokaklar
1991 Suç Dublör 6.6 26,503

Ölümün Gözleri
1990 Korku Dublör 6.1 4,780

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Dublör 6.7 74,574

Sıkı Dostlar
1990 Biyografi Dublör 8.7 826,013
1990 Aksiyon Oyuncu 5.8 189

Gangsterlerin Arasında
1990 Suç Dublör 7.3 18,143
1990 Suç Dublör 7.7 27,291

Miller Kavşağı
1990 Suç Dublör 7.8 112,243

Hassas Yavru
1990 Komedi Dublör 6.5 47,820
1990 Korku Dublör    

Bana Göz Kulak Ol
1989 Aksiyon Dublör 6.8 41,138
1989 Komedi Dublör 6.5 10,619
1988 Komedi Dublör 6.0 314

Mahalle Çocuğu
1988 Dram Dublör 5.9 1,740
1988 Dram Dublör 6.2 1,738

İlk Aşk İlk Dans
1987 Dram Dublör 6.9 160,209
1987 Suç Dublör 6.1 1,122
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018