Giriş Kayıt
Norman Douglass

Norman Douglass


Dublör, Oyuncu

Norman Douglass, dublör, oyuncu. Sıkı Dostlar (1990), Sevginin Gücü (1994), Soprano Ailesi (1999), Gotham (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Norman Douglas | Norman L. Douglass | Norm Douglas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.7 222,323
2014 Suç Dublör 7.9 149,899
2014 Suç Dublör 5.0 142

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 207,011

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Dublör 7.3 482,840

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Dublör 7.3 29,812
2013 Aksiyon Dublör 8.4 62,538
2013 Dram Dublör 7.3 3,477

Sen Gitmeden Önce
2012 Dram Dublör 6.0 3,714

Normaller
2012 Komedi Dublör 4.7 186

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 97,809

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 275,167

Flynn Olmak
2012 Dram Dublör 6.4 14,235

Mükemmel Plan
2011 Komedi Dublör 6.2 36,865

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 113,315

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Dublör 5.2 46,409
2011 Dram Dublör 6.5 676
2011 Komedi Dublör 5.7 46,357

Kaçış Planı
2010 Suç Dublör 7.4 151,039

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Dublör 7.6 290,908

Seni Uzaktan Sevmek
2010 Komedi Dublör 6.3 51,557

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Dublör 6.1 128,776

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Dublör 5.5 100,345

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Dublör 6.4 104,541
2010 Aksiyon Dublör 5.6 76,757

Diriliş
2009 Dram Dublör 5.9 31,708

İki Babalık
2009 Komedi Dublör 5.4 31,859

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Dublör 6.7 129,098

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Dublör 6.6 72,076

Özgür Woodstock
2009 Komedi Dublör 6.7 25,013

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 154,339

Veba
2009 Dram Dublör 6.0 36,386

Pembe Panter 2
2009 Macera Dublör 5.5 34,274
2009 Dram Dublör 5.9 376

Brooklyn'in Kralı
2009 Suç Dublör 6.7 54,188

Zafer ve Gurur
2008 Suç Dublör 6.7 54,058

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Dublör 7.0 256,885

Avukat
2007 Suç Dublör 7.3 137,178

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.1 517,028

Söz ve Müzik
2007 Komedi Dublör 6.5 84,092

Hayatı Yakala
2007 Dram Dublör 7.5 85,109

Eski Sevgili
2006 Komedi Dublör 5.5 15,212

Tutku
2006 Biyografi Dublör 6.5 13,329

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Dublör 5.6 60,397
2006 Dram Dublör 5.9 1,149

Mançuryalı Aday
2004 Dram Dublör 6.6 88,885

Kirli Utanç
2004 Komedi Dublör 5.1 10,913

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Dublör 6.1 126,739
2004 Dram Dublör 6.0 1,725

Tahta Adam
2004 Dram Dublör 7.2 28,057
2003 Dram Dublör    

Devlet Başkanı
2003 Komedi Dublör 5.4 15,198

Dişçilerin Gizli Yaşamları
2002 Dram Dublör 6.5 3,137

Yeni Bir Ülkede
2002 Dram Dublör 7.8 36,845

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 71,105

Sadakatsiz
2002 Dram Dublör 6.7 65,343

Gizli Ortak
2002 Aksiyon Dublör 5.6 40,494

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Dublör 7.6 217,733

Vurgun
2001 Aksiyon Dublör 6.5 28,204

Sakın Konuşma
2001 Suç Dublör 6.3 41,401

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Dublör 5.5 12,604
2001 Komedi Dublör 5.7 3,093

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 Dram Dublör 8.4 601,940

Harika Çocuklar
2000 Dram Dublör 7.4 55,520

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 203,554

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Dublör 6.7 124,888

Belalı Aşk
1999 Komedi Dublör 5.8 30,172

Süper Baba
1999 Komedi Dublör 6.4 167,193

Anlat Bakalım
1999 Komedi Dublör 6.7 127,156
1999 Komedi Dublör 7.3 27,947
1999 Suç Dublör 6.6 31,761

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 Aksiyon Dublör 7.5 72,319
1999 Müzikal Oyuncu 5.8 427

Baba Yüreği
1999 Dram Dublör 6.0 1,750

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070

Çorap Söküğü
1999 Komedi Dublör 4.7 961
1998 Komedi Dublör 7.0 83,164

Tutku Ağı
1998 Suç Dublör 7.4 125,303
1998 Suç Dublör    

Suç Kapanı
1998 Komedi Dublör 5.5 1,525

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Dublör 6.9 71,816

Zenginlikte Ve Yoksullukta
1997 Komedi Dublör 5.7 8,184

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Dublör 6.7 78,782

Aşk Tutkunu
1997 Komedi Dublör 6.1 20,037
1997 Komedi Dublör 6.1 1,816

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Dublör 5.0 18,622

Fidye
1996 Most Popular by Genre Dublör 6.6 101,855

Uç Noktalar
1996 Suç Dublör 6.1 14,225

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 6.9 446,164

Güzel Kızlar
1996 Dram Dublör 7.2 27,195

Çılgın Fanatikler
1996 Komedi Dublör 5.2 8,438
1996 Aksiyon Dublör 6.5 6,463

İki Metelik
1995 Dram Dublör 6.3 2,780
1995 Komedi Dublör 6.9 1,218

Ölüm Öpücüğü
1995 Aksiyon Dublör 5.9 14,383
1995 Komedi Dublör 4.6 2,143

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Dublör 6.2 20,099

Sevginin Gücü
1994 Suç Dublör 8.6 765,900

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Dublör 6.3 28,302
1994 Aksiyon Dublör 5.8 6,403

İşkolik
1994 Komedi Dublör 6.6 10,641
1993 Komedi Dublör 5.9 2,647

Aşk Bir Fahişedir
1993 Suç Dublör 6.6 10,858

Barınağın Meleği
1993 Dram Dublör 7.2 1,953

Şafak Vakti
1993 Aksiyon Dublör    
1992 Biyografi Dublör 7.7 66,708
1992 Komedi Dublör 6.1 1,145
1992 Suç Oyuncu
Dublör
7.1 17,570
1991 Komedi Dublör 5.5 4,183

Sen Nereden Çıktın?
1991 Aksiyon Dublör 6.3 14,699

Ölümcül Düşünceler
1991 Gizem Dublör 5.7 6,899

Zehirli Sokaklar
1991 Suç Dublör 6.6 24,811

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Dublör 6.7 71,667

Sıkı Dostlar
1990 Biyografi Dublör 8.7 765,971
1990 Aksiyon Oyuncu 5.8 189

Gangsterlerin Arasında
1990 Suç Dublör 7.3 16,969
1990 Suç Dublör 7.7 25,906

Miller Kavşağı
1990 Suç Dublör 7.9 107,233

Hassas Yavru
1990 Komedi Dublör 6.5 45,511
1990 Korku Dublör    

Ölümün Gözleri
1990 Korku Dublör 6.1 4,370

Bana Göz Kulak Ol
1989 Aksiyon Dublör 6.8 38,192
1989 Komedi Dublör 6.5 10,206
1988 Komedi Dublör 6.0 314

Mahalle Çocuğu
1988 Dram Dublör 5.9 1,740
1988 Dram Dublör 6.2 1,738

İlk Aşk İlk Dans
1987 Dram Dublör 6.9 148,138
1987 Suç Dublör 6.1 1,122
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,582) Legion (9,084) Arrow (6,501) The 100 (5,906) The Flash (5,709) Black Sails (4,043) The Big Bang Theory (3,808) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,498) The Expanse (3,229)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017