Giriş Kayıt
Norman Douglass

Norman Douglass


Dublör, Oyuncu

Norman Douglass, dublör, oyuncu. Sıkı Dostlar (1990), Sevginin Gücü (1994), Soprano Ailesi (1999), Gotham (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Norman Douglas | Norman L. Douglass | Norm Douglas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.7 258,879
2014 Suç Dublör 7.9 151,597
2014 Suç Dublör 5.0 142

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 207,971

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Dublör 7.3 486,413

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Dublör 7.3 29,950
2013 Aksiyon Dublör 8.4 63,272
2013 Dram Dublör 7.3 3,477

Sen Gitmeden Önce
2012 Dram Dublör 6.0 3,714

Normaller
2012 Komedi Dublör 4.7 186

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 98,108

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 276,298

Flynn Olmak
2012 Dram Dublör 6.4 14,235

Mükemmel Plan
2011 Komedi Dublör 6.2 37,018

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 113,841

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Dublör 5.2 46,657
2011 Dram Dublör 6.5 676
2011 Komedi Dublör 5.7 46,414

Kaçış Planı
2010 Suç Dublör 7.4 151,717

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Dublör 7.6 292,384

Seni Uzaktan Sevmek
2010 Komedi Dublör 6.3 51,646

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Dublör 6.1 129,473

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Dublör 5.5 100,845

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Dublör 6.4 104,909
2010 Aksiyon Dublör 5.6 76,938

Diriliş
2009 Dram Dublör 5.9 31,879

İki Babalık
2009 Komedi Dublör 5.4 32,014

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Dublör 6.7 129,674

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Dublör 6.6 72,405

Özgür Woodstock
2009 Komedi Dublör 6.7 25,379

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 154,782

Veba
2009 Dram Dublör 6.0 36,386

Pembe Panter 2
2009 Macera Dublör 5.5 34,508
2009 Dram Dublör 5.9 376

Brooklyn'in Kralı
2009 Suç Dublör 6.7 54,327

Zafer ve Gurur
2008 Suç Dublör 6.7 54,058

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Dublör 7.0 258,049

Avukat
2007 Suç Dublör 7.3 137,687

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.1 520,152

Söz ve Müzik
2007 Komedi Dublör 6.5 84,432

Hayatı Yakala
2007 Dram Dublör 7.5 85,302

Eski Sevgili
2006 Komedi Dublör 5.5 15,212

Tutku
2006 Biyografi Dublör 6.5 13,329

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Dublör 5.6 60,630
2006 Dram Dublör 5.9 1,149

Mançuryalı Aday
2004 Dram Dublör 6.6 89,201

Kirli Utanç
2004 Komedi Dublör 5.1 10,913

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Dublör 6.1 127,578
2004 Dram Dublör 6.0 1,725

Tahta Adam
2004 Dram Dublör 7.2 28,057
2003 Dram Dublör    

Devlet Başkanı
2003 Komedi Dublör 5.4 15,198

Dişçilerin Gizli Yaşamları
2002 Dram Dublör 6.5 3,137

Yeni Bir Ülkede
2002 Dram Dublör 7.8 37,248

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 71,105

Sadakatsiz
2002 Dram Dublör 6.7 65,668

Gizli Ortak
2002 Aksiyon Dublör 5.6 40,494

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Dublör 7.6 218,788

Vurgun
2001 Aksiyon Dublör 6.5 28,204

Sakın Konuşma
2001 Suç Dublör 6.3 41,600

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Dublör 5.5 12,604
2001 Komedi Dublör 5.7 3,093

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 Dram Dublör 8.4 606,189

Harika Çocuklar
2000 Dram Dublör 7.4 55,823

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 205,263

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Dublör 6.7 125,583

Belalı Aşk
1999 Komedi Dublör 5.8 30,172

Süper Baba
1999 Komedi Dublör 6.4 167,796

Anlat Bakalım
1999 Komedi Dublör 6.7 127,646
1999 Komedi Dublör 7.3 27,947
1999 Suç Dublör 6.6 31,842

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 Aksiyon Dublör 7.5 72,710
1999 Müzikal Oyuncu 5.8 427

Baba Yüreği
1999 Dram Dublör 6.0 1,750

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070

Çorap Söküğü
1999 Komedi Dublör 4.7 961
1998 Komedi Dublör 7.0 83,627

Tutku Ağı
1998 Suç Dublör 7.4 125,722
1998 Suç Dublör    

Suç Kapanı
1998 Komedi Dublör 5.5 1,525

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Dublör 6.9 72,247

Zenginlikte Ve Yoksullukta
1997 Komedi Dublör 5.7 8,184

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Dublör 6.7 79,266

Aşk Tutkunu
1997 Komedi Dublör 6.1 20,037
1997 Komedi Dublör 6.1 1,816

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Dublör 5.0 18,622

Fidye
1996 Most Popular by Genre Dublör 6.6 102,293

Uç Noktalar
1996 Suç Dublör 6.1 14,225

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 6.9 448,704

Güzel Kızlar
1996 Dram Dublör 7.2 27,315

Çılgın Fanatikler
1996 Komedi Dublör 5.2 8,438
1996 Aksiyon Dublör 6.5 6,463

İki Metelik
1995 Dram Dublör 6.3 2,780
1995 Komedi Dublör 6.9 1,218

Ölüm Öpücüğü
1995 Aksiyon Dublör 5.9 14,383
1995 Komedi Dublör 4.6 2,143

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Dublör 6.2 20,099

Sevginin Gücü
1994 Suç Dublör 8.6 771,967

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Dublör 6.3 28,671
1994 Aksiyon Dublör 5.8 6,453

İşkolik
1994 Komedi Dublör 6.6 10,641
1993 Komedi Dublör 5.9 2,647

Aşk Bir Fahişedir
1993 Suç Dublör 6.6 10,858

Barınağın Meleği
1993 Dram Dublör 7.2 1,953

Şafak Vakti
1993 Aksiyon Dublör    
1992 Biyografi Dublör 7.7 67,115
1992 Komedi Dublör 6.1 1,145
1992 Suç Oyuncu
Dublör
7.1 17,723
1991 Komedi Dublör 5.5 4,183

Sen Nereden Çıktın?
1991 Aksiyon Dublör 6.3 14,699

Ölümcül Düşünceler
1991 Gizem Dublör 5.7 6,899

Zehirli Sokaklar
1991 Suç Dublör 6.6 24,942

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Dublör 6.7 71,943

Sıkı Dostlar
1990 Biyografi Dublör 8.7 771,586
1990 Aksiyon Oyuncu 5.8 189

Gangsterlerin Arasında
1990 Suç Dublör 7.3 17,137
1990 Suç Dublör 7.7 26,021

Miller Kavşağı
1990 Suç Dublör 7.8 107,673

Hassas Yavru
1990 Komedi Dublör 6.5 45,704
1990 Korku Dublör    

Ölümün Gözleri
1990 Korku Dublör 6.1 4,370

Bana Göz Kulak Ol
1989 Aksiyon Dublör 6.8 38,195
1989 Komedi Dublör 6.5 10,206
1988 Komedi Dublör 6.0 314

Mahalle Çocuğu
1988 Dram Dublör 5.9 1,740
1988 Dram Dublör 6.2 1,738

İlk Aşk İlk Dans
1987 Dram Dublör 6.9 149,059
1987 Suç Dublör 6.1 1,122
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,759) Legion (8,701) Arrow (5,212) The Expanse (2,745) Legends of Tomorrow (2,588) Vikings (2,280) Into the Badlands (2,244) The 100 (2,083) The Blacklist (2,067) Colony (1,995)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017