Giriş Kayıt
Norman Douglass

Norman Douglass


Dublör, Oyuncu

Norman Douglass, dublör, oyuncu. Sıkı Dostlar (1990), Sevginin Gücü (1994), Soprano Ailesi (1999), Gotham (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Norman Douglas | Norman L. Douglass | Norm Douglas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.6 336,118
2014 Aksiyon Dublör 7.9 160,158
2014 Suç Dublör 5.0 142

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Dublör 5.8 212,036

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Dublör 7.3 501,321

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Dublör 7.3 30,601
2013 Aksiyon Dublör 8.4 66,367
2013 Dram Dublör 7.3 3,477

Sen Gitmeden Önce
2012 Dram Dublör 6.0 3,714

Normaller
2012 Komedi Dublör 4.7 186

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 99,899

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 281,661

Flynn Olmak
2012 Dram Dublör 6.4 14,235

Mükemmel Plan
2011 Komedi Dublör 6.2 37,517

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 115,859

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Dublör 5.2 47,869
2011 Dram Dublör 6.5 676
2011 Komedi Dublör 5.7 46,958

Kaçış Planı
2010 Suç Dublör 7.4 154,587

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Dublör 7.6 298,015

Seni Uzaktan Sevmek
2010 Komedi Dublör 6.3 52,185

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Dublör 6.1 132,575

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Dublör 5.5 103,277

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Dublör 6.4 106,855
2010 Aksiyon Dublör 5.6 77,862

Diriliş
2009 Dram Dublör 5.9 32,427

İki Babalık
2009 Komedi Dublör 5.4 32,512

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Dublör 6.7 132,362

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Dublör 6.6 73,843

Özgür Woodstock
2009 Komedi Dublör 6.7 25,754

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 156,591

Veba
2009 Dram Dublör 6.0 37,042

Pembe Panter 2
2009 Macera Dublör 5.6 35,588
2009 Dram Dublör 5.9 376

Brooklyn'in Kralı
2009 Suç Dublör 6.7 55,012

Zafer ve Gurur
2008 Suç Dublör 6.7 54,826

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Dublör 7.0 263,278

Avukat
2007 Suç Dublör 7.3 140,139

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.1 533,765

Söz ve Müzik
2007 Komedi Dublör 6.5 85,880

Hayatı Yakala
2007 Dram Dublör 7.5 86,643

Eski Sevgili
2006 Komedi Dublör 5.5 15,212

Tutku
2006 Biyografi Dublör 6.5 13,684

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Dublör 5.6 61,977
2006 Dram Dublör 5.9 1,149

Mançuryalı Aday
2004 Dram Dublör 6.6 91,029

Kirli Utanç
2004 Komedi Dublör 5.1 11,025

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Dublör 6.1 131,372
2004 Dram Dublör 6.0 1,725

Tahta Adam
2004 Dram Dublör 7.2 28,057
2003 Dram Dublör    

Devlet Başkanı
2003 Komedi Dublör 5.4 15,198

Dişçilerin Gizli Yaşamları
2002 Dram Dublör 6.5 3,137

Yeni Bir Ülkede
2002 Dram Dublör 7.8 37,413

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Dublör 5.9 72,144

Sadakatsiz
2002 Dram Dublör 6.7 67,258

Gizli Ortak
2002 Aksiyon Dublör 5.6 41,114

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Dublör 7.6 224,001

Vurgun
2001 Aksiyon Dublör 6.5 28,995

Sakın Konuşma
2001 Suç Dublör 6.3 42,339

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Dublör 5.5 12,604
2001 Komedi Dublör 5.7 3,093

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 Dram Dublör 8.3 624,473

Harika Çocuklar
2000 Dram Dublör 7.4 56,381

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 213,374

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Dublör 6.7 128,786

Belalı Aşk
1999 Komedi Dublör 5.8 30,172

Süper Baba
1999 Komedi Dublör 6.4 170,982

Anlat Bakalım
1999 Komedi Dublör 6.7 129,918

Tatlı ve Alçak
1999 Komedi Dublör 7.3 27,947
1999 Suç Dublör 6.6 32,339

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 Aksiyon Dublör 7.5 74,323
1999 Müzikal Oyuncu 5.8 427

Baba Yüreği
1999 Dram Dublör 6.0 1,750

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,070

Çorap Söküğü
1999 Komedi Dublör 4.7 961
1998 Komedi Dublör 7.0 86,052

Tutku Ağı
1998 Suç Dublör 7.4 127,667
1998 Suç Dublör    

Suç Kapanı
1998 Komedi Dublör 5.5 1,525

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Dublör 6.9 73,617

Zenginlikte Ve Yoksullukta
1997 Komedi Dublör 5.7 8,184

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Dublör 6.7 81,002

Aşk Tutkunu
1997 Komedi Dublör 6.1 20,037
1997 Komedi Dublör 6.1 1,816

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Dublör 5.1 19,083

Fidye
1996 Most Popular by Genre Dublör 6.6 103,994

Uç Noktalar
1996 Suç Dublör 6.1 14,225

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 7.0 458,880

Güzel Kızlar
1996 Dram Dublör 7.2 27,737

Çılgın Fanatikler
1996 Komedi Dublör 5.2 8,438
1996 Aksiyon Dublör 6.5 6,700

İki Metelik
1995 Dram Dublör 6.3 2,780
1995 Komedi Dublör 6.9 1,218

Ölüm Öpücüğü
1995 Aksiyon Dublör 5.9 14,383
1995 Komedi Dublör 4.6 2,143

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Dublör 6.2 20,099

Sevginin Gücü
1994 Suç Dublör 8.6 798,963

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Dublör 6.3 29,298
1994 Aksiyon Dublör 5.8 6,484

İşkolik
1994 Komedi Dublör 6.6 10,641

Bay Mükemmel
1993 Komedi Dublör 5.9 2,647

Aşk Bir Fahişedir
1993 Suç Dublör 6.6 10,858

Barınağın Meleği
1993 Dram Dublör 7.2 1,953

Şafak Vakti
1993 Aksiyon Dublör    
1992 Biyografi Dublör 7.7 68,653
1992 Komedi Dublör 6.1 1,145
1992 Suç Oyuncu
Dublör
7.1 18,569
1991 Komedi Dublör 5.5 4,183

Sen Nereden Çıktın?
1991 Aksiyon Dublör 6.3 14,699

Ölümcül Düşünceler
1991 Gizem Dublör 5.7 7,131

Zehirli Sokaklar
1991 Suç Dublör 6.6 25,663

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Dublör 6.7 73,175

Sıkı Dostlar
1990 Biyografi Dublör 8.7 796,016
1990 Aksiyon Oyuncu 5.8 189

Gangsterlerin Arasında
1990 Suç Dublör 7.3 17,496
1990 Suç Dublör 7.7 26,582

Miller Kavşağı
1990 Suç Dublör 7.8 109,786

Hassas Yavru
1990 Komedi Dublör 6.5 46,763
1990 Korku Dublör    

Ölümün Gözleri
1990 Korku Dublör 6.1 4,651

Bana Göz Kulak Ol
1989 Aksiyon Dublör 6.8 39,761
1989 Komedi Dublör 6.5 10,619
1988 Komedi Dublör 6.0 314

Mahalle Çocuğu
1988 Dram Dublör 5.9 1,740
1988 Dram Dublör 6.2 1,738

İlk Aşk İlk Dans
1987 Dram Dublör 6.9 154,770
1987 Suç Dublör 6.1 1,122
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017