Giriş Kayıt
Lionel Douglass

Lionel Douglass


Oyuncu, Dublör

Lionel Douglass, oyuncu, dublör. Cehennem Silahı 2 (1989) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lionel R. Douglas | Lionel Douglas | Lionel Bigbir
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Dram Oyuncu 5.9 6,415

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Dublör 6.6 138,088

Dönüşüm
1997 Suç Oyuncu 6.4 10,476
1997 Komedi Çeşitli 4.7 8,092

Uçan fil
1995 Aksiyon Oyuncu 4.9 7,199
1994 Komedi Oyuncu 6.1 24,754

Şehrin Kalbi
1991 Suç Dublör 6.9 13,088
1991 Komedi Oyuncu 5.7 5,328

Av 2
1990 Aksiyon Dublör 6.2 121,349

Cehennem Silahı 2
1989 Aksiyon Oyuncu 7.2 141,738
1978 Macera Oyuncu 3.9 5,203
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,064) Den of Thieves (2,944) Maze Runner: The Death Cure (2,723) Winchester (2,466) Hostiles (2,237) 12 Strong (1,782) A martfüi rém (1,662) The Commuter (1,315) Bleeding Steel (1,194) Submergence (1,177)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,272) Supernatural (4,608) The Big Bang Theory (3,259) Gotham (2,762) The Terror (2,725) Arrow (2,295) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,257) The Flash (1,914) Krypton (1,660) Legion (1,643)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018