Giriş Kayıt
Lionel Douglass

Lionel Douglass


Oyuncu, Dublör

Lionel Douglass, oyuncu, dublör. Cehennem Silahı 2 (1989) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lionel R. Douglas | Lionel Douglas | Lionel Bigbir
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Dram Oyuncu 5.9 6,486

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Dublör 6.6 138,830

Dönüşüm
1997 Suç Oyuncu 6.4 10,476
1997 Komedi Çeşitli 4.7 8,092

Uçan fil
1995 Aksiyon Oyuncu 4.9 7,199
1994 Komedi Oyuncu 6.1 25,087

Şehrin Kalbi
1991 Suç Dublör 6.9 13,532
1991 Komedi Oyuncu 5.7 5,328

Av 2
1990 Aksiyon Dublör 6.3 122,645

Cehennem Silahı 2
1989 Aksiyon Oyuncu 7.2 142,700
1978 Macera Oyuncu 3.9 5,203
Dizi Altyazıları
Westworld (6,774) The Expanse (3,332) The 100 (3,035) La casa de papel (2,470) Colony (1,995) The Crossing (1,699) Luke Cage (1,651) Genius (1,520) 12 Monkeys (1,293) Vikings (1,269)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018