Giriş Kayıt
Lionel Douglass

Lionel Douglass


Oyuncu, Dublör

Lionel Douglass, oyuncu, dublör. Cehennem Silahı 2 (1989) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lionel R. Douglas | Lionel Douglas | Lionel Bigbir
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Dram Oyuncu 5.9 6,207

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Dublör 6.6 132,082

Dönüşüm
1997 Suç Oyuncu 6.4 10,213
1997 Komedi Çeşitli 4.7 8,092

Uçan fil
1995 Aksiyon Oyuncu 4.9 7,002
1994 Komedi Oyuncu 6.1 23,255

Şehrin Kalbi
1991 Suç Dublör 6.9 12,821
1991 Komedi Oyuncu 5.7 5,328

Av 2
1990 Aksiyon Dublör 6.2 111,802

Cehennem Silahı 2
1989 Aksiyon Oyuncu 7.2 133,767
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017