Giriş Kayıt
James Douglas

James Douglas (82)


Oyuncu

James Douglas, 16 Aralık 1933 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. G.I. Blues (1960), (1962) Yaralı Kadın (1962), (1957) Fear Strikes Out (1957), (1957) Aşk Kurbanı (1957) gibi yapımlarla biliniyor.05 Mart 2016 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Aralık 1933
Ölüm Tarihi: 05 Mart 2016
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: James B. Douglas | Jim Douglas
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Dram Oyuncu    
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,945

Yaralı Kadın
1962 29 Dram Oyuncu 7.5 5,733
1961 Western Oyuncu    
1960 27 Komedi Oyuncu 6.2 2,377
1959 Dram Oyuncu    
1958 25 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.5 924
1957 24 Biyografi Oyuncu 6.4 520

Aşk Kurbanı
1957 24 Dram Oyuncu 6.6 974

Zaman Sınırı
1957 24 Dram Oyuncu 7.3 741

Sonun Başlangıcı
1957 24 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.4 1,782

Ask arzulari
1957 24 Komedi Oyuncu 6.8 3,392
1957 24 Biyografi Oyuncu 7.0 1,310
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,602
1952 Western Oyuncu 7.7 516
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,973) Hostiles (3,313) Red Sparrow (2,890) Maze Runner: The Death Cure (2,866) Wildling (2,603) 12 Strong (1,934) The Commuter (1,187) Peter Rabbit (858) A Quiet Place (673) Submergence (604)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,488) The Terror (4,993) The Flash (2,559) Legion (2,529) The Crossing (2,130) Supernatural (1,708) The Big Bang Theory (1,644) Vikings (1,617) Lucifer (1,591) Fear the Walking Dead (1,485)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018