Giriş Kayıt
James Douglas

James Douglas (82)


Oyuncu

James Douglas, 16 Aralık 1933 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. G.I. Blues (1960), (1962) Yaralı Kadın (1962), (1957) Fear Strikes Out (1957), (1957) Aşk Kurbanı (1957) gibi yapımlarla biliniyor.05 Mart 2016 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Aralık 1933
Ölüm Tarihi: 05 Mart 2016
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: James B. Douglas | Jim Douglas
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Dram Oyuncu    
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,916

Yaralı Kadın
1962 29 Dram Oyuncu 7.5 5,488
1961 Western Oyuncu    
1960 27 Komedi Oyuncu 6.2 2,377
1959 Dram Oyuncu    
1958 25 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.5 924
1957 24 Biyografi Oyuncu 6.4 520

Aşk Kurbanı
1957 24 Dram Oyuncu 6.6 974

Zaman Sınırı
1957 24 Dram Oyuncu 7.3 741

Sonun Başlangıcı
1957 24 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.4 1,782

Ask arzulari
1957 24 Komedi Oyuncu 6.8 3,094
1957 24 Biyografi Oyuncu 7.0 1,310
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,577
1952 Western Oyuncu 7.7 505
Film Altyazıları
Blade Runner 2049 (3,820) Last Flag Flying (3,715) The Man from Earth: Holocene (3,560) Jigsaw (3,532) Thor: Ragnarok (3,522) Geostorm (3,294) The Open House (1,257) Dunkirk (1,250) It (1,019) The Foreigner (1,018)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,099) Black Mirror (6,046) Supernatural (4,296) The Big Bang Theory (3,821) Shameless (3,463) The Flash (3,450) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,268) The Blacklist (2,156) Knightfall (1,793) The X Files (1,771)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018