Giriş Kayıt
Cullen Douglas

Cullen Douglas (49)


Oyuncu, Senarist

Cullen Douglas, 06 Kasım 1967 doğumlu oyuncu, senarist. Gece Servisi (2008), Sunshine State (2002), Deadland (2009), (2002) Belanın Böylesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Kasım 1967
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.3 3,774
2016 49 Dram Oyuncu 4.8 272
2015 48 Komedi Oyuncu 5.1 1,037
2014 47 Korku Oyuncu 5.7 9,124
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 158,699
2012 Dram Oyuncu 7.8 57,227
2010 43 Dram Senarist 6.3 3,979
2009 42 Aksiyon Oyuncu 4.1 538

Budala Dedektif 3
2009 42 Aksiyon Oyuncu    

Gece Servisi
2008 41 Suç Oyuncu 5.7 4,696
2006 Dram Oyuncu    
2005 38 Dram Oyuncu 7.3 154

Grey's Anatomy
2005 Dram Oyuncu 7.7 179,163
2005 Suç Oyuncu 8.1 120,061
2004 Suç Oyuncu 8.7 72,110
2002 35 Komedi Oyuncu 7.0 6,320
2002 35 Dram Oyuncu 6.9 3,446

Belanın Böylesi
2002 35 Komedi Oyuncu 6.5 18,021
2001 Komedi Oyuncu 8.4 207,959

Yenilmez Takım
2000 33 Suç Oyuncu 5.6 3,949
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017