Giriş Kayıt
Shimon Dotan

Shimon Dotan (67)


Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Shimon Dotan, 23 Aralık 1949 Adjud, Romanya doğumlu yapımcı, yönetmen, senarist. Hot House (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Aralık 1949
Doğum Yeri: Adjud, Romanya
Diğer Bir İsmi: Samuel Dolhasca
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 63 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.3 30
2007 58 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
4.2 1,508
2001 52 Aksiyon Yapımcı 4.8 892
2000 51 Dram 5.8 3,208

Kuzunun Gülümseyişi
1986 37 Dram Senarist
Yönetmen
7.1 35
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017