Giriş Kayıt
Shimon Dotan

Shimon Dotan (67)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Shimon Dotan, 23 Aralık 1949 Adjud, Romanya doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist. Hot House (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Aralık 1949
Doğum Yeri: Adjud, Romanya
Diğer Bir İsmi: Samuel Dolhasca
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 63 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.3 30
2007 58 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
4.2 1,508
2001 52 Aksiyon Yapımcı 4.8 892
2000 51 Dram 5.8 3,208

Kuzunun Gülümseyişi
1986 37 Dram Senarist
Yönetmen
7.1 35
Film Altyazıları
Gold (7,151) Rings (3,788) Logan (3,024) Get Out (2,363) La La Land (2,064) Split (1,848) The Age of Shadows (1,832) Zashchitniki (1,678) The Great Wall (1,503) Office Christmas Party (1,413)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,811) The Blacklist (4,191) The Expanse (3,284) Better Call Saul (2,116) The Last Kingdom (2,075) Game of Thrones (1,644) Doctor Who (1,624) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,622) Supernatural (1,603) Vikings (1,596)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017