Giriş Kayıt
Vojislav Kostic

Vojislav Kostic (79)


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen

Vojislav Kostic, 21 Eylül 1931 Belgrade, Serbia, Yugoslavya doğumlu müzisyen, oyuncu, müzisyen. Kim Şarkı Söylüyor Orada (1980), Balkan Casusu (1984), The Dark Side Of The Sun (1988), Tri karte za Holivud (1993) gibi yapımlarla biliniyor.29 Eylül 2010 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Eylül 1931
Ölüm Tarihi: 29 Eylül 2010
Doğum Yeri: Belgrade, Serbia, Yugoslavya
Diğer Bir İsmi: Vojislav 'Voki' Kostic | Vojislav Voki Kostic | Vo
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 62 Komedi Müzik 7.8 1,081
1988 57 Dram Müzik 5.5 2,817
1988 57 Dram Oyuncu    

Balkan Casusu
1984 53 Komedi Müzik 9.0 7,791
1984 53 Komedi Müzik 6.7 129
1984 53 Komedi Müzik 8.0 716
1982 51 Komedi Müzik 8.3 2,148
1981 50 Komedi Müzik 7.3 367
1980 49 Komedi Müzik 7.2 360
1980 49 Komedi Müzik 7.1 317

Kim Şarkı Söylüyor Orada
1980 49 Macera Müzik 8.9 10,092
1971 40 Savaş Müzik 6.5 71
1969 38 Savaş Müzik 6.5 118
1968 37 Dram Müzik 7.2 373

Korumasız Masumlar
1968 37 Belgesel Müzik 7.3 501
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,058) The Defenders (5,430) Rick and Morty (3,592) The Strain (2,348) Suits (1,840) The Sinner (1,560) Mr. Mercedes (1,318) Fargo (1,101) Breaking Bad (941) Vikings (819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017