Giriş Kayıt
Sandro Dori

Sandro Dori (78)


Oyuncu

Alberto Schiappadori, 21 Aralık 1938 Ostiglia, Lombardy, İtalya doğumlu oyuncu. Nine (2009), (2010) Centilmen (2010), (1970) Brancaleone Haçlı Seferinde (1970), (1965) Io la conoscevo bene (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alberto Schiappadori
Doğum Tarihi: 21 Aralık 1938
Doğum Yeri: Ostiglia, Lombardy, İtalya
Diğer Bir İsmi: Alessandro Dori
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 76 Dram Oyuncu 5.2 249

Centilmen
2010 72 Suç Oyuncu 6.3 81,218

Aşk Mektupları
2010 72 Komedi Oyuncu 6.5 77,363
2009 71 Dram Oyuncu 5.8 38,214

Giovanna'nın Babası
2008 70 Dram Oyuncu 6.6 735
2005 67 Komedi Oyuncu 6.7 487

Kızgın Güneş
2003 65 Komedi Oyuncu 6.7 37,412

Pinokyo
2002 64 Komedi Oyuncu 4.2 6,447
1999 61 Dram Oyuncu    
1996 58 Gerilim Oyuncu 2.2 60

Tatar Çölü
1976 38 Dram Oyuncu 7.6 1,310
1974 36 Suç Oyuncu 6.3 24
1973 35 Dram Oyuncu 6.6 68

Zevk Kadını
1973 35 Komedi Oyuncu    
1972 34 Oyuncu 5.6 102

Çapkın Damat
1972 34 Komedi Oyuncu    

Gri Kadifede 4 Sinek
1971 33 Gizem Oyuncu 6.7 4,850

Brancaleone Haçlı Seferinde
1970 32 Macera Oyuncu 7.4 1,232
1969 31 Komedi Oyuncu 6.0 281
1969 31 Dram Oyuncu 7.0 11,876

Randevu
1969 31 Dram Oyuncu 5.8 551

Silahların Gazabı
1968 30 Komedi Oyuncu 6.0 283
1968 30 Komedi Oyuncu 7.1 825

Kanlı Tepeler
1966 28 Aksiyon Oyuncu 5.9 466
1965 27 Dram Oyuncu 7.8 937
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,523) Assassin's Creed (5,532) Passengers (4,149) Doctor Strange (3,871) Allied (2,737) Split (2,479) Arrival (2,250) Forushande (2,039) xXx: Return of Xander Cage (1,957) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,929) Taboo (4,331) Arrow (3,586) Vikings (3,547) Blindspot (3,013) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,985) Suits (2,676) Legion (2,622) Black Sails (2,379) Sherlock (2,065)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017