Giriş Kayıt
Simon Doonan

Simon Doonan


Oyuncu

Simon Doonan, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Diana Vreeland: The Eye Has to Travel (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Oyuncu 7.5 1,068
2009 Belgesel Oyuncu 7.0 87
2008 Oyuncu 6.8 72
2003 Game-Show Oyuncu 5.6 16,018

Sosyete Polisi
1984 Aksiyon Çeşitli 7.3 133,755
Dizi Altyazıları
Fargo (5,805) Arrow (5,227) The Flash (4,450) American Gods (4,048) The 100 (3,951) 12 Monkeys (3,053) Better Call Saul (2,935) Supernatural (2,630) Game of Thrones (2,561) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017