Giriş Kayıt
Simon Doonan

Simon Doonan


Oyuncu

Simon Doonan, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Diana Vreeland: The Eye Has to Travel (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Oyuncu 7.5 1,068
2009 Belgesel Oyuncu 7.0 87
2008 Oyuncu 6.8 72
2003 Game-Show Oyuncu 5.6 16,277

Sosyete Polisi
1984 Aksiyon Çeşitli 7.3 138,784
Dizi Altyazıları
Vikings (17,168) Black Mirror (5,614) The Flash (4,795) Shameless (4,306) Supernatural (3,001) The Big Bang Theory (2,840) The Blacklist (1,556) Star Trek: Discovery (1,469) Knightfall (1,213) Black Lightning (1,203)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018