Giriş Kayıt
Simon Doonan

Simon Doonan


Oyuncu

Simon Doonan, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Diana Vreeland: The Eye Has to Travel (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Oyuncu 7.5 1,068
2009 Belgesel Oyuncu 7.0 87
2008 Oyuncu 6.8 72
2003 Game-Show Oyuncu 5.6 16,416

Sosyete Polisi
1984 Aksiyon Çeşitli 7.3 140,532
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,632) Hostiles (2,998) Maze Runner: The Death Cure (2,591) Wildling (2,454) 12 Strong (1,569) Red Sparrow (1,480) The Commuter (1,061) A Quiet Place (565) Peter Rabbit (550) The Post (522)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,498) The Terror (4,529) Legion (1,952) The Flash (1,683) Supernatural (1,549) The Big Bang Theory (1,543) Vikings (1,483) Lucifer (1,479) Fear the Walking Dead (1,368) The Crossing (1,320)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018