Giriş Kayıt
Simon Doonan

Simon Doonan


Oyuncu

Simon Doonan, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Diana Vreeland: The Eye Has to Travel (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Oyuncu 7.5 1,068
2009 Belgesel Oyuncu 7.0 87
2008 Oyuncu 6.8 72
2003 Game-Show Oyuncu 5.5 15,966

Sosyete Polisi
1984 Aksiyon Çeşitli 7.3 132,480
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,054) The 100 (3,704) Legion (3,157) Into the Badlands (2,848) The Originals (2,601) The Last Kingdom (2,264) Arrow (2,025) Vikings (1,842) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,755)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017