Giriş Kayıt
Garrett Donovan

Garrett Donovan


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Garrett Donovan, yapımcı, senarist, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist
Yapımcı
6.5 1,649
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 7,126
2009 Komedi Yapımcı 8.5 159,983
2008 Komedi Yapımcı 7.6 2,283
2001 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.4 210,110

Aile Reisi
1998 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.2 261,202

Bizim Kafe
1996 Komedi Çeşitli 7.2 11,819
Dizi Altyazıları
Vikings (13,443) Supernatural (5,678) Mr. Robot (5,268) The Big Bang Theory (4,510) Gotham (3,481) Game of Thrones (3,279) Arrow (2,492) The Flash (2,410) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,284) Shameless (2,247)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017