Giriş Kayıt
Garrett Donovan

Garrett Donovan


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Garrett Donovan, yapımcı, senarist, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist
Yapımcı
6.5 2,061
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 7,332
2009 Komedi Yapımcı 8.5 163,656
2008 Komedi Yapımcı 7.6 2,283
2001 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.4 213,652

Aile Reisi
1998 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.2 266,739

Bizim Kafe
1996 Komedi Çeşitli 7.2 11,819
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,973) Hostiles (3,313) Red Sparrow (2,890) Maze Runner: The Death Cure (2,866) Wildling (2,603) 12 Strong (1,934) The Commuter (1,187) Peter Rabbit (858) A Quiet Place (673) Submergence (604)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,488) The Terror (4,993) The Flash (2,559) Legion (2,529) The Crossing (2,130) Supernatural (1,708) The Big Bang Theory (1,644) Vikings (1,617) Lucifer (1,591) Fear the Walking Dead (1,485)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018