Giriş Kayıt
Garrett Donovan

Garrett Donovan


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Garrett Donovan, yapımcı, senarist, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist
Yapımcı
6.6 1,345
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 6,952
2009 Komedi Yapımcı 8.5 157,305
2008 Komedi Yapımcı 7.6 2,283
2001 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.4 208,008

Aile Reisi
1999 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.2 256,146

Bizim Kafe
1996 Komedi Çeşitli 7.2 11,819
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017