Giriş Kayıt
Garrett Donovan

Garrett Donovan


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Garrett Donovan, yapımcı, senarist, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist
Yapımcı
6.5 2,252
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 7,403
2009 Komedi Yapımcı 8.5 165,230
2008 Komedi Yapımcı 7.6 2,283
2001 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.4 215,286

Aile Reisi
1998 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.2 268,615

Bizim Kafe
1996 Komedi Çeşitli 7.2 11,819
Film Altyazıları
Rampage (15,330) Ready Player One (10,892) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,718) The Cured (1,518) Blockers (1,238) Den 12. mann (720) Set It Up (547) Black Panther (542) Journey's End (474)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,003) 12 Monkeys (2,971) Into the Badlands (2,712) La casa de papel (2,189) The 100 (1,770) Legion (1,422) Fear the Walking Dead (1,136) The Crossing (1,093) The Expanse (994) Unsolved (980)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018