Giriş Kayıt
Garrett Donovan

Garrett Donovan


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Garrett Donovan, yapımcı, senarist, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist
Yapımcı
6.4 542
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 6,433
2009 Komedi Yapımcı 8.5 152,006
2008 Komedi Yapımcı 7.6 2,283
2001 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.4 201,882

Aile Reisi
1999 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.3 248,123

Bizim Kafe
1996 Komedi Çeşitli 7.2 11,526
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,660) Assassin's Creed (5,761) Passengers (5,165) Doctor Strange (4,126) Allied (2,948) Split (2,520) Arrival (2,461) xXx: Return of Xander Cage (2,333) Forushande (2,181) Moana (1,915)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,329) Taboo (4,644) Arrow (4,617) Legion (4,493) Vikings (3,799) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,308) Blindspot (3,199) Black Sails (3,171) Suits (3,062) Supernatural (2,545)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017