Giriş Kayıt
Arlene Donovan

Arlene Donovan


Yapımcı, Oyuncu

Arlene Donovan, yapımcı, oyuncu. Yasamin içinden (1994), Places in the Heart (1984), Billy Bathgate (1991), Alacakaranlık (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Oyuncu 7.6 33

Alacakaranlık
1998 Dram Yapımcı 6.2 8,915

Ölüm Yolunda
1995 Suç 7.5 79,683

Yasamin içinden
1994 Komedi Yapımcı 7.4 16,198
1991 Aksiyon Yapımcı 5.9 9,711
1988 Dram Yapımcı 6.2 1,738
1987 Komedi Yapımcı 5.5 3,091
1984 Dram Yapımcı 7.3 8,739

Gece
1982 Suç Yapımcı 6.2 2,829
Film Altyazıları
Rampage (15,330) Ready Player One (10,892) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,718) The Cured (1,518) Blockers (1,238) Den 12. mann (720) Set It Up (547) Black Panther (542) Journey's End (474)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,003) 12 Monkeys (2,971) Into the Badlands (2,712) La casa de papel (2,189) The 100 (1,770) Legion (1,422) Fear the Walking Dead (1,136) The Crossing (1,093) The Expanse (994) Unsolved (980)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018