Giriş Kayıt
Arlene Donovan

Arlene Donovan


Yapımcı, Oyuncu

Arlene Donovan, yapımcı, oyuncu. Yasamin içinden (1994), Places in the Heart (1984), Billy Bathgate (1991), Alacakaranlık (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Oyuncu 7.6 33

Alacakaranlık
1998 Dram Yapımcı 6.2 8,915

Ölüm Yolunda
1995 Suç 7.5 79,168

Yasamin içinden
1994 Komedi Yapımcı 7.4 16,114
1991 Aksiyon Yapımcı 5.9 9,711
1988 Dram Yapımcı 6.2 1,738
1987 Komedi Yapımcı 5.5 3,091
1984 Dram Yapımcı 7.3 8,739

Gece
1982 Suç Yapımcı 6.2 2,829
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018