Giriş Kayıt
Arlene Donovan

Arlene Donovan


Yapımcı

Arlene Donovan, yapımcı. Yasamin içinden (1994), Places in the Heart (1984), Billy Bathgate (1991), Alacakaranlık (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alacakaranlık
1998 Dram Yapımcı 6.2 8,439

Ölüm Yolunda
1995 Suç 7.6 75,459

Yasamin içinden
1994 Komedi Yapımcı 7.4 15,394
1991 Aksiyon Yapımcı 5.9 9,711
1988 Dram Yapımcı 6.2 1,738
1987 Komedi Yapımcı 5.5 3,091
1984 Dram Yapımcı 7.3 8,028

Gece
1982 Suç Yapımcı 6.2 2,829
Dizi Altyazıları
The Flash (6,808) Into the Badlands (3,351) Black Sails (2,336) Legion (2,042) Vikings (1,713) Iron Fist (1,570) 24: Legacy (1,567) Legends of Tomorrow (1,559) Arrow (1,500) Game of Thrones (1,388)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017