Giriş Kayıt
Jack Donner

Jack Donner (88)


Oyuncu

Jack Donner, 29 Ekim 1928 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. All About Evil (2010), (2011) J. Edgar (2011), (2008) Zoraki Tatil (2008), (2012) Night of the Templar (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ekim 1928
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jack Doner
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 88 Komedi Oyuncu    
2014 86 Dram Oyuncu 5.5 71
2014 86 Korku Oyuncu 4.1 215
2014 86 Komedi Oyuncu 3.5 604
2013 85 Suç Oyuncu 5.8 226
2013 85 Macera Oyuncu    
2012 84 Aksiyon Oyuncu 6.5 7,676
2011 83 Biyografi Oyuncu 6.6 107,619
2011 83 Korku Oyuncu 3.9 1,323
2010 82 Korku Oyuncu 4.2 22
2010 82 Komedi Oyuncu 6.3 1,049

İşte Budur!
2009 81 Belgesel Oyuncu 7.3 33,392

Zoraki Tatil
2008 80 Komedi Oyuncu 5.6 50,967
2008 80 Komedi Oyuncu 5.6 1,754
2008 80 Korku Oyuncu    

Okulun Böylesi
2008 80 Komedi Oyuncu 3.9 2,206
2007 Aksiyon Oyuncu 6.4 936
2007 79 Dram Oyuncu    
2007 79 Korku Oyuncu 4.9 3,107

Görünmez
2007 79 Suç Oyuncu 6.3 32,010

Hayali Kahramanlar
2004 76 Komedi Oyuncu 7.3 8,746
2003 75 Fantastik Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 7.9 13,874
2003 Komedi Oyuncu 6.9 1,685

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Oyuncu 7.5 32,844
2001 73 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,028

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 72 Animasyon Oyuncu 4.2 17,082
1999 71 Korku Oyuncu 6.2 56,292
1999 71 Macera Oyuncu    
1999 71 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 277

Roswell 1
1999 Dram Oyuncu 7.5 22,726
1998 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,945
1997 69 Oyuncu 6.8 47
1973 Oyuncu 7.5 532
1971 43 Suç Oyuncu 6.2 139
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,791
1967 39 Dram Oyuncu 6.6 869

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 8.0 5,863
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,516
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017