Giriş Kayıt
Jack Donner

Jack Donner (89)


Oyuncu

Jack Donner, 29 Ekim 1928 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. All About Evil (2010), Farmhouse (2008), (2011) J. Edgar (2011), (2008) Zoraki Tatil (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ekim 1928
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jack Doner
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 6.9 1,288
2014 86 Dram Oyuncu 5.5 71
2014 86 Korku Oyuncu 4.1 215
2014 86 Komedi Oyuncu 3.5 604
2013 85 Suç Oyuncu 5.8 226
2013 85 Macera Oyuncu    
2012 84 Aksiyon Oyuncu 6.5 7,676
2011 83 Biyografi Oyuncu 6.6 111,632
2011 83 Korku Oyuncu 3.9 1,323
2011 83 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 198
2010 82 Korku Oyuncu 4.2 22
2010 82 Komedi Oyuncu 6.3 1,049

İşte Budur!
2009 81 Belgesel Oyuncu 7.3 34,202

Zoraki Tatil
2008 80 Komedi Oyuncu 5.6 54,085
2008 80 Komedi Oyuncu 5.6 1,754
2008 80 Korku Oyuncu 5.6 2,118

Okulun Böylesi
2008 80 Komedi Oyuncu 3.9 2,206
2007 Aksiyon Oyuncu 6.4 936
2007 79 Dram Oyuncu    
2007 79 Korku Oyuncu 4.9 3,107

Görünmez
2007 79 Suç Oyuncu 6.3 32,677

Hayali Kahramanlar
2004 76 Komedi Oyuncu 7.3 8,746
2003 75 Fantastik Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 7.9 14,408
2003 Komedi Oyuncu 6.9 1,685
2001 73 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,048

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Oyuncu 7.5 36,032

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 72 Animasyon Oyuncu 4.2 17,421
1999 71 Korku Oyuncu 6.2 58,296
1999 71 Macera Oyuncu    
1999 71 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 277

Roswell 1
1999 Dram Oyuncu 7.5 23,607
1998 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,945
1997 69 Oyuncu 6.8 47
1973 Oyuncu 7.5 613
1971 43 Suç Oyuncu 6.2 139
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,966
1967 39 Dram Oyuncu 6.6 964

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 8.0 6,252
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,703
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,004) Den of Thieves (3,126) Maze Runner: The Death Cure (2,833) Hostiles (2,587) Winchester (2,560) 12 Strong (2,267) Submergence (1,792) The Commuter (1,332) Peter Rabbit (1,328) A martfüi rém (1,283)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,160) Supernatural (4,455) The Flash (3,549) The Terror (3,129) The Big Bang Theory (3,085) Legion (2,657) Gotham (2,508) The Expanse (2,167) Arrow (2,150) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,053)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018