Giriş Kayıt
Laura Donnelly

Laura Donnelly


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Laura Donnelly, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı. The Debt Collector (1999), Small Faces (1996), (2002) Günahkar Rahibeler (2002), (2003) Tutku Nehri (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Yönetmeni 5.8 524
2013 Suç Sanat Bölümü 7.7 2,708
2008 Most Popular by Genre Yapım Tasarımcısı 8.7 37

Tutku Nehri
2003 Suç Sanat Bölümü 6.5 11,618
2003 Komedi Sanat Yönetmeni 7.3 470

Günahkar Rahibeler
2002 Dram Sanat Bölümü 7.8 22,666
2000 Komedi Sanat Bölümü 7.7 2,043
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 838
1996 Dram Sanat Bölümü 7.1 1,259
1996 Suç Sanat Bölümü 7.3 304
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,407) Legion (9,408) The 100 (7,022) Arrow (6,730) The Flash (5,908) The Big Bang Theory (4,883) Black Sails (4,217) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,786) Suits (3,721) Vikings (3,502)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017