Giriş Kayıt
Laura Donnelly

Laura Donnelly


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Laura Donnelly, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı. The Debt Collector (1999), Small Faces (1996), (2002) Günahkar Rahibeler (2002), (2003) Tutku Nehri (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Yönetmeni 5.8 648
2016 Suç Sanat Yönetmeni 7.2 1,263
2013 Suç Sanat Bölümü 7.9 5,325
2008 Most Popular by Genre Yapım Tasarımcısı 8.7 37

Tutku Nehri
2003 Suç Sanat Bölümü 6.5 11,618
2003 Komedi Sanat Yönetmeni 7.3 470

Günahkar Rahibeler
2002 Dram Sanat Bölümü 7.8 23,796
2000 Komedi Sanat Bölümü 7.7 2,133
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 838
1996 Dram Sanat Bölümü 7.1 1,259
1996 Suç Sanat Bölümü 7.3 304
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,613) Hostiles (2,837) Den of Thieves (2,793) Maze Runner: The Death Cure (2,277) 12 Strong (2,162) Wildling (1,793) Peter Rabbit (1,098) The Commuter (1,067) Submergence (989) Winchester (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,799) The Terror (3,517) The Flash (2,874) Legion (2,811) The Crossing (2,287) Supernatural (1,689) Vikings (1,432) The Expanse (1,398) The Big Bang Theory (1,215) Fear the Walking Dead (1,045)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018