Giriş Kayıt
Laura Donnelly

Laura Donnelly


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Laura Donnelly, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı. The Debt Collector (1999), Small Faces (1996), (2002) Günahkar Rahibeler (2002), (2003) Tutku Nehri (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Yönetmeni 5.8 648
2016 Suç Sanat Yönetmeni 7.2 1,263
2013 Suç Sanat Bölümü 8.0 5,652
2008 Most Popular by Genre Yapım Tasarımcısı 8.7 37

Tutku Nehri
2003 Suç Sanat Bölümü 6.5 11,618
2003 Komedi Sanat Yönetmeni 7.3 470

Günahkar Rahibeler
2002 Dram Sanat Bölümü 7.8 23,796
2000 Komedi Sanat Bölümü 7.7 2,133
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 838
1996 Dram Sanat Bölümü 7.1 1,259
1996 Suç Sanat Bölümü 7.3 304
Film Altyazıları
Rampage (15,506) Ready Player One (10,979) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,753) The Cured (1,520) Blockers (1,279) Den 12. mann (727) Set It Up (554) Black Panther (549) Journey's End (477)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,113) 12 Monkeys (2,999) Into the Badlands (2,739) La casa de papel (2,261) The 100 (1,892) Legion (1,462) Fear the Walking Dead (1,140) The Crossing (1,135) The Expanse (1,021) Unsolved (989)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018