Giriş Kayıt
Jean-Claude Donda

Jean-Claude Donda


Oyuncu

Jean-Claude Donda, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 8.3 76
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 76

Asteriks: Tanrılar Sitesi
2014 Animasyon Oyuncu 7.0 6,807
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 42

Popüler
2012 Komedi Oyuncu 6.9 9,417

Sihirbaz
2010 Animasyon Oyuncu 7.5 28,724
2008 Animasyon Oyuncu 8.4 370
2007 Animasyon Oyuncu 4.6 326
2004 Animasyon Oyuncu 4.0 878

Belleville'de randevu
2003 Animasyon Oyuncu 7.8 42,893
Film Altyazıları
Gold (4,419) Get Out (2,606) Logan (2,177) Personal Shopper (1,614) La La Land (1,429) The Age of Shadows (1,400) Split (1,388) Rings (1,306) Zashchitniki (1,180) Silence (1,135)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,804) The Blacklist (3,533) The Flash (3,506) Into the Badlands (3,178) Fargo (2,792) The Last Kingdom (2,621) Doctor Who (2,222) Gotham (1,857) Game of Thrones (1,829) The Expanse (1,802)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017