Giriş Kayıt
Jean-Claude Donda

Jean-Claude Donda


Oyuncu

Jean-Claude Donda, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 393
2014 Animasyon Oyuncu 7.3 4,056

Asteriks: Tanrılar Sitesi
2014 Animasyon Oyuncu 7.0 6,807
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 42

Popüler
2012 Komedi Oyuncu 6.9 9,417

Sihirbaz
2010 Animasyon Oyuncu 7.5 28,724
2008 Animasyon Oyuncu 8.2 717
2007 Animasyon Oyuncu 4.6 326
2004 Animasyon Oyuncu 4.0 878

Belleville'de randevu
2003 Animasyon Oyuncu 7.8 42,893
Dizi Altyazıları
Westworld (9,260) The 100 (2,715) La casa de papel (2,129) 12 Monkeys (2,081) The Expanse (1,947) The Crossing (1,693) Into the Badlands (1,684) Vikings (1,103) Legion (1,091) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018