Giriş Kayıt
Connie Dolphin

Connie Dolphin


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Connie Dolphin, yapımcı, yapım yöneticisi. Dr. Dolittle 3 (2006), Dr Dolittle 4 Şefe Selam (2008), Profit (1996), (2016) Aftermath (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Connie E. Dolphin | Connie Dolphin-Andersson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Yapımcı 4.9 3,236
2014 Komedi Yapımcı    
2013 Dram Yapımcı 6.8 1,552
2012 Aile Yapımcı    
2011 Komedi Yapımcı    
2010 Aile Yapımcı    

Dr. Dolittle: Milyon Dolarlık Köpek
2009 Komedi Yapımcı    
2008 Komedi Yapımcı    
2008 Suç Yapımcı    

Dr Dolittle 4 Şefe Selam
2008 Komedi Yapımcı 3.9 1,423
2006 Komedi Yapımcı 3.8 3,987
2004 Aksiyon Yapımcı 4.7 734

Süper DJ
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 16,963
2002 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   
2002 Aksiyon Yapımcı    
1996 Dram Yapımcı 8.8 1,638
Film Altyazıları
Passengers (8,243) Doctor Strange (4,089) Assassin's Creed (3,892) Arrival (2,823) Allied (2,656) xXx: Return of Xander Cage (2,591) Moana (1,812) Forushande (1,649) Hacksaw Ridge (1,630) Split (1,443)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,552) Supernatural (8,263) Legion (8,170) Arrow (6,009) Black Sails (3,804) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,789) Taboo (3,761) Vikings (3,747) Suits (3,336) The Expanse (3,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017